CHEFSREKRYTERING - EXECUTIVE SEARCH & HEADHUNTING

Är du redo att ta din organisation till nästa nivå? Vi har nätverket, erfarenheten och verktygen som hjälper dig att lyckas med din nästa chefsrekrytering!

En lyckad chefsrekrytering ger hela organisationen ett lyft. Rätt ledare på rätt plats är helt avgörande för att uppnå företagets mål och visioner. Och tvärtom: en felrekrytering kan bli väldigt kostsam, och i värsta fall leda till personalflykt. Du har säkert hört uttrycket “medarbetare lämnar inte ett jobb, de lämnar en chef.”

Vi på Boxhill har hjälpt många av Sveriges främsta arbetsgivare att lyckas med sina chefsrekryteringar genom executive search och headhunting. Med oss får du tillgång till det optimala chefsnätverket, men också expertstöd från våra erfarna konsulter. Vi hjälper dig gärna med såväl hela rekryteringsprocessen som med enskilda insatser. Kontakta oss redan idag för att få veta vad vi kan göra för dig!

KONTAKTA OSS

SÅ JOBBAR VI MED CHEFSREKRYTERING

Vilka egenskaper, drivkrafter och kompetenser behövs för att skapa värde i just din organisation? När vi på Boxhill tar oss an ett rekryteringsuppdrag börjar vi alltid med att sätta oss in i er verksamhet, kultur, mål och visioner. På så sätt kan vi matcha er strategi med rätt person.

Roller vi ofta tillsätter är CIO, IT-chefer, produktchefer, PMO-chef, utvecklingschef, teknikchef, försäljningschef, marknadschef, affärsutvecklingschef, hållbarhetschef, BIO, BCIO, enhetschef, avdelningschef med mera.

Stort chefsnätverk


Att vi på Boxhill har kontakt med rätt personer när uppdraget kommer in är avgörande för att lyckas med våra chefsrekryteringar. Därför arbetar vi varje dag målmedvetet för att hitta och hålla kontakten med ledare som besitter de kompetenser som är eftertraktade hos våra kunder. Vi har ett omfattande chefsnätverk av högpresterande ledare, men tar också många nya kontakter i varje uppdrag. Det gör att vårt nätverk ständigt växer och hålls uppdaterat. 


Erfarna konsulter

Våra executive search- och rekryteringskonsulter har egen erfarenhet av ledarskap och är utbildade inom chefsrekrytering, ledarskapsteori och personbedömning. I våra rekryteringsprocesser används givetvis verktyg som står på god vetenskaplig grund och som vi är certifierade i.

LÄS MER OM OSS

VI HAR ETT LÅNGT TRACK RECORD AV LYCKADE CHEFSREKRYTERINGAR

Bakom varje chefsrekrytering finns en gedigen relation mellan oss, organisationen och den ledare som anställs. Här ser du ett axplock av tjänster som vi har varit med och tillsatt.

Lead Engineer

Enhetschef för kraftsystemapplikationer

Enhetschef inom krav och test till Division IT

Tillsatta tjänster

LÄSTIPS FÖR ATT FÅ UT MER AV DIN CHEFSREKRYTERING

På vår blogg hittar du gott om inspirerande läsning inom ledarskap, rekrytering och karriär. Missa till exempel inte inlägget Utnyttja din chefsrekrytering till att utveckla ledningsgruppen, som handlar om hur du kan uppnå mer värde “på köpet” när du rekryterar din nästa ledare.

TILL BLOGGINLÄGGET