IT-REKRYTERING

Vi på Boxhill kan IT-rekrytering. Med oss ligger du alltid steget före i kampen om den mest eftertraktade IT-kompetensen.

Konkurrensen om specialister och nyckelpersoner inom IT blir allt hårdare. De mest eftertraktade talangerna skickar sällan in en jobbansökan idag. Istället är de så vana att kontaktas av rekryterare att de bara svarar om de erbjuds något alldeles extra. Så hur ska du nå fram genom bruset?


Det är här vi på Boxhill kommer in i bilden. Som specialister på search och headhunting inom IT-rekrytering har vi hjälpt flera av Sveriges ledande arbetsgivare att rekrytera CTOs, CIOs, IT-chefer, IT-arkitekter, projektledare och andra nyckelroller inom IT.

Kontakta oss redan idag för att få veta vad vi kan göra för dig!

Så jobbar vi med IT-rekrytering

Vi arbetar ständigt med att bygga och vårda vårt nätverk av eftertraktad kompetens. Det gör att vi redan är i startblocken när ditt behov uppstår. En lyckad rekrytering kräver också en god förståelse för organisationens mål och vision. Inför varje nytt uppdrag genomför vi därför en grundlig förstudie för att ta reda på vilka egenskaper, drivkrafter och kompetenser som skulle tillföra störst värde i just din verksamhet. Därefter söker vi efter en matchande profil; både i vårt eget nätverk och genom uppsökande aktiviteter, search och headhunting.

LÄS MER OM OSS

MED MÅNGA ÅR I BRANSCHEN HAR VI ETT LÅNGT TRACK RECORD AV LYCKADE REKRYTERINGAR

Bakom varje rekrytering finns en gedigen relation mellan oss, företaget och den som anställs. Här följer ett axplock av tillsatta tjänster.

Lead Engineer

Enhetschef för kraftsystemapplikationer

Enhetschef inom krav och test till Division IT

Tillsatta tjänster

LÄSTIPS FÖR ATT LYCKAS MED IT-REKRYTERING

På vår blogg hittar du gott om inspirerande läsning inom rekrytering och karriär. Missa till exempel inte inlägget 10 tips för att rekrytera framgångsrikt inom IT och teknik, som ger dig en överskådlig guide för att optimera varje steg inför och under rekryteringsprocessen.

TILL BLOGGINLÄGGET