Vi brinner för att bygga och utveckla organisationer!

I 10 år har vi hjälpt Sveriges främsta arbetsgivare att rekrytera rätt!

Boxhill har hjälpt Sveriges främsta företag att rekrytera rätt i 10 år! Vi erbjuder rekrytering och headhunting av ledare och specialister inom IT, Digital och Engineering. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de ledande företagen inom vår nisch och har omfattande track record av framgångsrika tillsättningar till välkända arbetsgivare. Vi har gedigen erfarenhet av rekrytering både inom offentlig verksamhet och den privata sektorn.

Vår metod innebär i huvudsak uppsökande rekrytering (search), ofta i kombination med annonsering. För oss handlar search om att attrahera de mest lämpade individerna för en specifik roll. Oftast handlar det om personer som är nöjda med sin nuvarande arbetssituation och inte aktivt söker nytt jobb.

Vi har vårt kontor på Kungsgatan, mitt i centrala Stockholm.

Rekrytering och Search

Våra rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet av rekrytering och search inom IT, Digital och Teknik. Vi har en god förmåga att sätta sig in i våra kunders verksamhet, mål och visioner. En kunskap vi använder för att hitta den perfekta matchningen för varje enskild tjänst, vare sig det gäller en specialist eller ledande befattning.

Vad står namnet Boxhill för?

Vi får ofta frågan, vad namnet Boxhill står för. Vi är glada för intresset och förklarar gärna! Vår ”Box” är vår process som ser till att vi levererar kvalitet och uppnår resultat i våra uppdrag. Vår ”Hill” är den ”kulle” som vi ställer oss på för att se helheten. För att förstå våra uppdragsgivares verksamhet och behov, och därmed kunna bidra med rätt kompetens, eller för att kunna tänka ”utanför Boxen” för att vara mer kreativa i hur vi kan få kontakt med en speciell talang eller kompetens.