IT Coordinator

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och bidra i Kias digitala resa framåt? Vi söker nu en IT Coordinator till vårt team i Upplands Väsby!

Att arbeta på Kia har aldrig varit mer spännande än nu. En plats där kreativa, öppna och prestigelösa medarbetare trivs och utvecklas. Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål; Att inspirera till en rörelse framåt. En rörelse mot framtida mobilitet, hållbarhet och ett bättre liv. Kia är en plats där vi inspireras av det vi gör och av varandra. Om du trivs i en entreprenöriell miljö och vill bli en del av ett innovativt företag där företagskulturen gör att medarbetare älskar att gå till jobbet, läs vidare!

Om rollen

Rollen som IT Coordinator är mångfacetterad och innebär bland annat att agera techlead i utvecklingsinitiativ för integrationer och Kias systemlandskap. Rollen är både teknisk och koordinerande, och en del av rollen innebär att stötta systemägare och superusers med att driva backlog och systemutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter som IT Coordinator:

  • Kravfångst och kravanalys
  • Dokumentation av kravspecifikation för beställning mot leverantörer
  • Samordning av tekniska tester
  • Produktionssättning och överlämning till operation
  • Driva tickets vid avvikelser i befintliga integrationer och applikationer
  • Koordinerande roll i samarbetet med IT-leverantörer

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av en snarlik roll som systemspecialist, systemförvaltare, IT-koordinator eller liknande och har en god förståelse för processen kring integrations- och systemutveckling. Du har inblick i integrations- och systemutvecklingsprocessen och har erfarenhet av att vara delaktig från kravanalys till produktionssättning. Du trivs med att arbeta nära verksamheten, har en god insikt i hur systemanvändare arbetar och med det en god förmåga att fånga upp verksamhetsbehov och översätta dom till tekniska krav för systemutveckling. Du är van att planera och driva utvecklingsinitiativ och samordna tekniska tester.

Eftersom du är bryggan mellan vår arkitekt, extern IT-leverantör, vårt moderbolag och den interna organisationen är det av vikt att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och gott självledarskap. Du gillar att arbeta i team där vi hjälper varandra. Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad och nyfiken. Du har en god kommunikationsförmåga både verbalt och i skrift på såväl svenska som engelska.

Om Kia

Kia började sälja bilar i Sverige 1997 och 2004 grundades Kia Sweden. På Sverigekontoret i Upplands Väsby norr om Stockholm arbetar idag ca 75 personer. Sedan 2017 är Kia Sveriges tredje största bilmärke. Kia utmärker sig genom sin fantastiska utveckling både inom sitt affärstänk och sin erfarenhet och kompetens när det gäller elektrifierade bilar.

Vår företagskultur kännetecknas av ett dynamiskt och entreprenöriellt mindset med en vilja att vara agila och förändringsbenägna. Vi har en platt organisation där allas insats är värdefull och där vi tillsammans hjälps åt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik verksamhet och en kultur där vi trivs och vill bidra. Vi tror på en kontinuerlig utveckling och satsar mycket på att vara en lärande organisation där du får möjlighet att påverka, delta, lära och bidra. Vi är familjära och transparenta vilket vi anser främjar kreativitet och modet att våga utforska nya alternativa vägar. Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du har möjlighet att jobba hemifrån och på kontoret, allt för att du ska utvecklas och växa i din arbetsroll samtidigt som du kan balansera arbete och fritid.

Ansökan

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! Kia samarbetar med Boxhill Recruitment i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt!

Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har du några frågor om tjänsten, kontakta Andrea Schwieler, andrea.schwieler@bhill.se. Boxhill - A matter of Talents.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV