Rekryteringskonsult inom IT och Tech

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du hjälpa Sveriges mest välkända arbetsgivare med sin kompetensförsörjning inom IT och Tech? Vi på Boxhill är väletablerade inom vår nisch - nyckelpositioner och chefer inom IT och Tech sedan tio år tillbaka. Vi arbetar i en modern rekryteringsprocess med de allra bästa verktygen inom TA. Med hög energi och kvalitet, samtidigt som vi prioriterar arbetsglädje, professionalism och affärsmässighet, ser vi till att leverera de bästa kandidaterna till våra kunder. Vi söker dig som älskar att jobba med uppsökande rekrytering och vill fortsätta utvecklas som konsult inom Talent Acquisition!

Rollen som Rekryteringskonsult

Rollen som rekryteringskonsult är självständig och varierande med en hög grad av frihet. Hos oss ansvarar du för processen "från ax till limpa". Du stöttar och ger råd till såväl kunder som kandidater och sitter i förarsätet av processen för ett optimalt resultat. De flesta roller inom IT och Tech ingår det att arbeta med uppsökande aktiviteter som headhunting och search. 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen

  • Uppdragsanalys, kravspecificering, kartläggning och planering av uppdrag
  • Search & urval
  • Intervjuer, bedömningar och hantering av tester & kontroller
  • Presentationer av kandidater
  • Rådgivning och ledning i processen
  • Rådgivning till kandidater
  • Feedback och återkoppling till kandidater
  • Ständig bygga nätverk inom ditt kompetensområde
  • Kundbearbetning, försäljning, affärsutveckling och avtalsarbete

I dina arbetsuppgifter ingår också att ständigt arbeta med att utöka Boxhills kund och kandidatnätverk genom konsultativ försäljning och kvalitativa dialoger med personer som önskar nya utmaningar inom arbetslivet. Boxhill sätter stor vikt vid professionalitet och etik vilket genomsyrar all kontakt med kunder och kandidater. Hos oss är det en självklarhet att ha ett nätverkande arbetssätt och en ständig uppdaterad förståelse för den föränderliga arbetsmarknaden.

Din bakgrund

Vi tror att du har en bakgrund inom rekrytering, som konsultchef eller att du kommer från en position inom IT eller teknik-organisation där du deltagit i rekryteringsarbete. Du bör också ha erfarenhet av kundkontakter och ha ett sinne för affärer. Meriterande om du har en akademisk examen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa hos oss är du engagerad, självständig, professionell och driven. Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå verksamheter och organisationer. Du trivs med att dagligen ha kvalitativa kontakter med både kunder och potentiella arbetstagare. Du ser möjligheter och lösningar samt bidrar till utveckling, teamkänsla och ett positivt arbetsklimat.

Intresserad?

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! 
Ansök via länken nedan, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. 
Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Företaget

Vi vill att du är med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande IT-rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT och Tech. Vi har lång erfarenhet inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i tight och ambitiös grupp med både seniora konsulter och lite yngre förmågor. Vi ser gärna att du bidrar till vårt interna förbättringsarbete där du får möjlighet att påverka vår väg framåt. 

Boxhill erbjuder sedan tio år tillbaka headhunting och Executive Search till ledande positioner och specialisttjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering av IT-chefer, specialister och andra nyckelpersoner inom IT. Vi arbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag som kunder. För att anställa rätt person är det avgörande att ha kunskap och förståelse om företagets verksamhet och utmaningar. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om våra kunders kultur, mål och visioner har vi en tydlig bild över vem som behövs rekryteras. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation. För mer info se www.bhill.se

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV