Projektledare inom digital utveckling

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Energibranschen står inför stora förändringar där våra städer och samhällen blir alltmer uppkopplade och den tekniska utvecklingen går snabbare än någonsin. Området digitalisering växer och behoven finns inom flera viktiga områden. Hos oss på Boo Energi har flera initiativ tagits för att kunna dra nytta av de möjligheter som den tekniska utvecklingen ger och för att kunna bemöta kundernas behov av smarta och flexibla energitjänster fortsätter vi vår digitala resa. 

Vi letar nu efter dig som projektledare inom digital utveckling som vill vara med och skapa värde på riktigt. En spännande förnyelseresa väntar där du blir en mycket viktig del av vår vision ”att leverera hållbara energilösningar där innovation möter tradition”! Ett mycket spännande uppdrag för dig som drivs av att skapa nya lösningar och förändring.

Om rollen

I denna roll blir du en central del av IT-avdelningen och du rapporterar till vår CIO. Ditt primära fokus blir att planera, leda och säkerställa att projekt drivs i mål. Du får en central roll där du arbetar med prioriterade projekt i ett nära samarbete med Boo Energis beslutsfattare. Även om det ofta handlar om förändringsprojekt med fokus på Boo Energis digitala satsning, kan projektens karaktär variera, liksom dess storlek och komplexitet. Det är inte ovanligt att flera projekt genomförs parallellt.

Förutom ett nära samarbete med det interna IT-teamet som består av två erfarna medarbetare och vår CIO sker arbetet ofta ihop med övriga delar av vår organisation. En viktig del blir att prioritera och koordinera projektteam, ofta bestående av både interna och externa resurser. Du blir en viktig länk mellan Boo Energi och våra leverantörer.

Din bakgrund

För att framgångsrikt ta dig an rollen som projektledare inom digital utveckling söker vi dig som har några års erfarenhet av området, med fördel en kombination av såväl mindre som större komplexa projekt. Du har bred teknisk förståelse av IT och du har ett stort intresse och god kunskap om digital utveckling.

Under din karriär har du blivit van vid att hantera flera intressenter parallellt. Dels samarbetar du med och styr våra leverantörer men du skall även kunna förklara och leda den digitala utvecklingen internt. Du är van att effektivt leda projekt från idé till implementering. Som person vågar du prioritera och ställa krav och du har för vana att arbeta såväl självständigt som att engagera och leda dina kollegor.

Vidare är du driven och resultatorienterad. Med ditt fokus på leverans, din struktur och passion för förändringsarbete säkerställer du att ni når våra uppsatta mål. Hos oss på Boo Energi är det korta beslutsvägar och vi värdesätter medarbetare som kommer med egna tankar och idéer.

Hos Boo Energi får du möjligheten att bidra till utvecklingen av IT och digitaliseringstjänster som en mycket viktig del i vår ambition att ta en ledande roll i den förändringsresa hela energibranschen är på väg in i. Vårt syfte är att bemöta och överträffa våra kunders nuvarande och kommande förväntningar på smarta och flexibla energitjänster.

Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift. 

Kort om Boo Energi

Boo Energi har 40 medarbetare och vår koncern består av elnät, elhandel och entreprenadtjänster.

Vi har sedan 1920 tagit hand om våra kunder med en nära och genuin service. Vi levererar elnät, elavtal, gatubelysning och smarta energitjänster med fokus på miljö och kvalité. Nätområdet täcker Saltsjö-Boo i Nacka samt delar av Vaxholm och Värmdö kommun.

Förutom god kompetens prioriteras hållbarhet och hälsa. Vi stödjer dig i din personliga utveckling och det är viktigt att ”livspusslet” fungerar med bra balans mellan arbete och fritid. Vi arbetar efter devisen, hållbara energilösningar där innovation möter tradition.

” All vår el är 110 % klimatpositiv, vi klimatkompenserar för utsläppen som genereras ur ett livscykelperspektiv och lite till.”

Mer information om oss finns att läsa på vår hemsida, www.booenergi.se

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Boo Energi med Boxhill AB. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se 

Vi behandlar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV