Manager Cloud Platform

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Är du en engagerande ledare som vill leda ett härligt och kompetent gäng som brinner för DevOps, CI/CD och utveckling i molnet? Då är det här tjänsten för dig. Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Som Manager Cloud Platform kommer du att bli en del av den nordiska IT- avdelningen som idag sysselsätter 140 medarbetare som stöttar verksamheten med allt från design, utveckling, implementation och drift av IT-lösningar med Microsoft i fokus.

Cloud Platform teamets uppdrag är att tillhandahålla och supportera övriga team inom IT med kompetens rörande gemensamma utvecklingsplattformar tex. för monitorering, databaser, utvecklingsverktyg och prestandatestning. Teamet tar fram riktlinjer och standarder för utveckling i molnet och hanterar den grundläggande core-infrastrukturen i Azure. Teamet utvecklar även automatiserade lösningar för interna processer och delar som stöttar utvecklingsorganisationens kontinuerliga leveranser och främjandet av en "DevOps"-kultur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, engagera, och coacha teamet
  • Sätta- och följa upp mål och utvecklingsplaner
  • Effektivisera arbetssätt och rutiner
  • Driva DevOps kulturen på företaget

Din profil

  • Du har en bakgrund inom systemutveckling kombinerat med mångårig erfarenhet av att leda utvecklingsteam i komplexa miljöer enligt DevOps principer
  • Du har erfarenhet av att arbeta enligt SAFe
  • Du har ett starkt driv och en vilja att utvecklas, lära dig nya saker och har förmågan att bygga starka relationer med olika typer av intressenter
  • Du har mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska och kan lätt visualisera dina idéer. Du är också tydlig i din kommunikation
  • Du är bra på att prioritera och att få saker att hända

Vi erbjuder

En arbetsplats med ett stort kunnande, högt tempo samt en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra med visionen ”Leading holiday company dedicated to well-being”.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm med goda kommunikationer. Hos oss får du som anställd unika reseförmåner då vi tycker det är viktigt att du ska få se den produkt som du arbetar med. Vi har dessutom ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning. Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa i Nordic Leisure Travel Group!

Tjänsten är en heltidstjänst på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm. Vi arbetar minst 3 dagar i veckan på plats på kontoret och har möjlighet att arbeta från annan plats 2 dagar i veckan.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer, kontakta gärna Nordic Leisure Travel Groups samarbetspartner för denna roll, rekryteringskonsult Ottilia Liljeberg på Boxhill Recruitment, telnr. 073-501 19 58 alternativt mail ottilia.liljeberg@bhill.se

Om företaget

Nordic Leisure Travel Group som består av researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Hotels & Resorts (inkl. Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels), har funnits i över 60 år och är idag Nordens ledande resebolag. Vi erbjuder klassiska paketresor, egenpaketerade resor med reguljärflyg samt kryssningar. Under ett normalt år säljer vi runt 1,5 miljoner resor i de nordiska länderna. Ett av våra viktigaste satsningsområden är den digitala reseupplevelsen framåt. Vi har ett stort kunnande, högt tempo samt drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV