Landshypotek Bank söker Systemansvariga

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du jobba på bank i gränslandet mellan IT och verksamhet, som Systemansvarig för ett av nyckelområdena på Landshypotek Bank? Som systemansvarig hos oss har du ett stort ansvar i en bred roll med arbetsuppgifter som spänner mellan verksamhetsnära aktiviteter till mer tekniska uppgifter. Du arbetar i ett team med andra systemansvariga, systemspecialister och lösningsarkitekter och har ett tätt samarbete med andra interna funktioner och roller såsom projektledare, processägare och produktchefer. Landshypotek Bank söker dig som har erfarenhet av systemförvaltning/-utveckling inom bank, föredragsvis inom kreditberedning eller dokumenthantering, och vill vara en del av vår resa framåt.

Om rollen

Som Systemansvarig ansvarar du för att hålla ihop helheten inom ditt område. Du arbetar kontinuerligt med att följa upp leveransen från våra leverantörer, och säkerställa att systemen uppfyller verksamhetens krav på funktionalitet, användbarhet, tillgänglighet och säkerhet, samtidigt som du arbetar med vidareutveckling i form av mindre förbättringar i löpande backlog till att driva, delta i och stötta större utvecklingsprojekt. I din roll ansvarar du för planering och budget, som du sätter tillsammans med verksamheten och IT. Du rapporterar till Chef System och Digital utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som Systemansvarig, Produktägare, Förvaltningsledare eller i motsvarande roll. Du har en god förståelse för systemförvaltning och förstår utvecklingsprocessen i sin helhet, hur tjänster och system bör underhållas och vad som krävs för att upprätthålla en god leverans. Du har en akademisk examen (systemvetare, civilingenjör eller liknande) eller har på annat sätt inhämtat likvärdig kunskap. Du trivs i och har en vana av att arbeta i en outsourcad organisation med kravställning och uppföljning av leveranser från IT-leverantörer.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen behöver du behärska och motiveras av att arbeta brett, från affärsnära aktiviteter till att delta i tekniska detaljdiskussioner, samt att ha varierande arbetsuppgifter med både operationellt, taktiskt och strategiskt fokus. Du gillar att planera och skapa struktur, är kommunikativ, samt trivs med att koordinera och leda andra. 

Vi erbjuder dig

Hos oss välkomnas du till en trevlig, familjär atmosfär där vi värnar om varandra och har kul på jobbet! Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med omfattande ansvar, utvecklande arbetsuppgifter och utrymme för egna initiativ. Eftersom vi är en mindre bank med närhet till kollegor från olika verksamhetsområden, finns det goda möjligheter att utvecklas, fördjupa och beredda ditt kunnande inom bank. Landshypotek Bank befinner sig mitt i en förändringsresa där du kommer att vara en viktig del. Landshypotek Bank är en värderingsdriven bank, där vi menar att kulturen är något som formas i hur vi agerar varje dag. Som medarbetare på Landshypotek Bank strävar vi därför alltid efter att agera i enlighet med våra värderingar: Kunddriv, Handlingskraft, Glädje och Tillsammans.

Ansökan och intresse

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Landshypotek Bank med Boxhill Recruitment. Vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ottilia Liljeberg, ottilia.liljeberg@bhill.se alt. 073-501 19 58.

Varmt välkommen med din ansökan!

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e- mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Om Landshypotek Bank

Landshypotek Bank är en annorlunda bank med en stor uppgift där medarbetarna är avgörande för vår framgång. Skillnaden mellan vår bank och andra är att här kommer du märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål. Genom vår storlek har vi möjlighet att vara snabbfotade och ligga i framkant på marknaden vad gäller digitala lösningar och system. Landshypotek Bank utgörs av cirka 220 engagerade medarbetare på 19 kontor som tillsammans bidrar till ett rikare liv i hela landet. Sedan 1836 har vi finansierat satsningar inom jord- och skogsbruk och företagande på landsbygden. Tack vare vår storlek och våra värderingar har varje enskild medarbetare stora möjligheter att vara med och påverka. Låter det som du? Då vill vi höra från dig!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV