Teknikområdeschef till Vasakronan

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du arbeta för en bättre värld hos Sveriges ledande fastighetsbolag? Hos oss på Vasakronan är vi över 300 engagerade medarbetare som dagligen påverkar utvecklingen av stadsmiljö, arbets- och handelsplatser i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Vi beskriver vår företagskultur som öppen, vänlig och inkluderande med en ambition om att bli klimatneutrala i hela värdekedjan till år 2030.

Vi letar nu efter dig som vill vara med och nå vår ambition i en roll som Teknikområdeschef för ett fastighetsområde i Stockholm!

Om rollen

Som teknikområdeschef är du ansvarig för ett teknikområde bestående av spännande kommersiella fastigheter; personal, teknik, fastighetsdrift, leverantörer, ekonomi, myndigheter och utveckling. Dina främsta ansvarsområden är att coacha och utveckla dina medarbetare, säkerställa fastigheternas funktion och utveckling samt förstås att överträffa kundernas förväntan. Dina medarbetare har två olika roller: Fastighetsansvarig Teknik och Fastighetsutvecklare Teknik. Vår driftpartner sköter merparten av vår felanmälanhantering och du ansvarar för att hitta ett bra samarbete med dem.

I din roll kommer du tillsammans med övriga teknikområdeschefer i landet att ingå i chefsteamet som utgör teknikledningsgruppen för Teknik & Utveckling. Gruppen ansvarar för att gemensamt leda avdelningens utveckling framåt och för att samordna arbetssätt. Som teknikområdeschef förväntas du därmed leda och driva utvecklingsarbete inom teknik och verksamhet centralt utanför din egen enhet. Du uppskattar ett arbetssätt där du självständigt tar initiativ till utvecklingsaktiviteter utifrån våra gemensamma mål och affärsplaner samt dina egna intresseområden. Dessutom lyckas du få medarbetare och kollegor med dig. Vi räknar med att du kommer bidra med ny kompetens och kan utmana oss med nya infallsvinklar.

För dig som brinner för ledarskap och att skapa framtidens fastigheter

Digital teknik, kundnöjdhet och energieffektivisering är tre av våra hjärtefrågor just nu – och vi tror att du brinner för att skapa framtidens fastigheter. Du tänker helhet och trivs bäst i en roll där du kan göra skillnad, får mandat med stor möjlighet att själv påverka och har många kontaktytor. Men framförallt brinner du för ledarskap och att utveckla medarbetare och team. En kombination av lyhördhet, prestigelöshet och driv att få saker att hända är viktig. Tydlig kommunikation och förmåga att bygga starka samarbeten internt och externt kommer vara framgångsfaktorer. Är du bra på att strukturera och prioritera så kommer det vara en fördel. 

För att trivas och leverera tror vi att du behöver vara trygg i och nyfiken på att leda i förändring, då Vasakronan har ambitiösa utvecklingsmål närmaste åren. Mod att testa och förmåga till strategiskt framtidstänk är därför nödvändigt.

Utveckla och utvecklas med oss

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och personalansvar, t ex som konsultchef, avdelningschef eller annan relevant ledarroll med fastigheter i fokus. Vi tror att du har en ingenjörsexamen inom t ex fastigheter eller energi och ett stort teknisk intresse.

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framförallt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Välkommen till Vasakronan

I den här rekryteringen samarbetar Vasakronan med Boxhill AB Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se alternativt Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se 

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV