Kvalitets-och Miljöchef

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara en del av ett företag som skapar framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen? Vi är en världsledande leverantör av elektriska drivsystem som hjälper våra kunder inom fordonsindustrin att elektrifiera exempelvis bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och gaffeltruckar. Vi har utveckling och slutmontering av kraftelektronik i vår anläggning i Tyresö, söder om Stockholm.

Vi befinner oss på en stark tillväxtresa där vi bland annat fördubblar våra lokaler i Tyresö. Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap inom kvalitets- och miljöarbete som vill vara med och elektrifiera fordonsindustrin för en hållbar framtid!

Om rollen

Som Kvalitets- och miljöchef sitter du i Inmotions ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. I rollen kommer du att delta i och aktivt påverka företaget på ledningsgruppsnivå samt arbeta strategiskt men även operativt med att driva och förbättra vårt arbete inom kvalitet och miljö.

Ansvar och uppgifter

● Du kommer att representera Inmotion i kvalitetsfrågor mot kunder, leverantörer och vid certifieringar.
● Du leder och samordnar arbetet med kvalitetsutfall i våra produkter, både internt och kundreturer.
● Du är ansvarig för att upprätthålla våra certifikat för ISO9000, ISO14000 and IATF 16949 och att förvärva andra certifieringar som marknaden kräver.
● Du ser till att underhålla, utveckla och främja vårt kvalitetssystem, processer, metoder och verktyg inom kvalitet och miljö.
● Du ökar organisationens medvetenhet i kvalitetsfrågor och ser till att arbeta enligt best practices.
● Du driver och utvecklar vårt strategiska miljö-och hållbarhetsarbete och skapar medvetenhet och engagemang både internt i organisationen men även tillsammans med kunder och leverantörer.
● Du har personalansvar och tillgodoser behoven av utveckling, ledning och samordning för en grupp om fem medarbetare.

Vi erbjuder

Inmotion är en arbetsplats som månar om att alla ska trivas och må bra. Våra medarbetare är vårt viktigaste verktyg. Du bör trivas att arbeta i en dynamisk kultur där ständig förbättring är en ledstjärna. Här blir du en del av ett brett nätverk av kollegor med stor passion för sitt arbete och med tung teknisk kompetens. Vi är stolta över att våra produkter bidrar till miljövänliga lösningar i teknikens framkant för dagens och framtidens fordonsmarknad.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet att arbeta med kvalitetsutveckling från fordonsindustrin eller motsvarande. Du har under många år arbetat i en produktutvecklande och tillverkande miljö och har goda kunskaper inom lean och/eller agila arbetsmetoder. Du bör även ha arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor.

Du har en ingenjörsexamen med relevant inriktning. Det är även meriterande om du har förkovrat dig ytterligare inom kvalitets- och miljöarbete. Du behärskar såväl svenska som engelska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en trygg och stabil ledare med stort intresse för människor och du drivs av att få medarbetare att utvecklas och växa. Du är en god kommunikatör som skapar förtroende hos dina intressenter. I rollen är det av stor vikt att du har ett stort intresse och engagemang för kvalitets- och miljöfrågor. Du har förmåga att ta ägarskap och driva saker framåt och i mål. Du trivs med att arbeta både på lång sikt och att ta itu med brådskande ärenden när det krävs.

Ansökan & intresse

I den här rekryteringen samarbetar Inmotion Technologies med Boxhill Executive. Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Vill du veta mer, kontakta gärna Ottilia Liljeberg på ottilia.liljeberg@bhill.se.

Under perioden 18 juli – 7 augusti kommer vi ha begränsad möjlighet att ta telefonsamtal men du är välkommen att skicka frågor via e-mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Inmotion Technologies

Inmotion Technologies AB är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, lastbilar och bussar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 210 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien. www.evs-inmotion.com

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV