Information Security Officer till Bravida

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Du behövs i vår fortsatta resa för digitalisering av fastighetsbranschen

Vill du leda informationssäkerhetsarbetet i ett börsnoterat nordiskt bolag, där du får stor möjlighet att påverka, skapa och förbättra? Som Information Security Officer (ISO) blir du en viktig medarbetare för att ytterligare höja Bravidas förmåga och utveckla informationssäkerhetsarbetet!

Om Rollen

Som ISO på Bravida har du en viktig uppgift med ansvar för att stötta Bravidas systematiska arbete med informations- och cybersäkerhet. Du blir den som leder informationssäkerhetsarbetet inom Bravida. Du har med andra ord ett stort inflytande och möjlighet att påverka. Tillsammans med CIO och övriga Business Technology jobbar du nära verksamheten med att utveckla, granska och driva aktiviteter som kontinuerligt upprätthåller och förbättrar Bravidas informationssäkerhet.

Du kommer vara en viktig rådgivare för hela organisationen inom säkerhetsområdet. Genom samarbete med andra i organisationen bidrar du till att förbättra vår säkerhetskultur. Det innebär tex att stötta medarbetare, konsulter och leverantörer att implementera nya lösningar och förbättra befintliga så att de hela tiden utformas på ett säkert sätt.

Du kommer bland annat att arbeta med:

 • Förvalta styrande dokument och bidra till att de är uppdaterade och aktuella
 • Leda forum för Informations och IT-säkerhet
 • Stötta verksamheten med att genomföra hot- och riskanalyser
 • Ta fram informationsmaterial och anvisningar, kommunicera säkerhetskultur, planera och genomföra utbildningsaktiviteter
 • Ge stöd, råd och hantera uppkomna säkerhetsincidenter
 • Jobba med kravställning och uppföljning av IT-leverantörers säkerhet
 • Omvärldsbevaka och översätta för oss relevanta delar från teori till praktik

Rollen är placerad inom koncernfunktion Business Technology, du rapporterar till vår CIO och utgår i huvudsak från Bravidas huvudkontor i Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig med en bakgrund från informationssäkerhetsområdet. Med din erfarenhet av systematiskt informationssäkerhetsarbete kan du referera till ”best practice” och vet vad som fungerar för olika typer av organisationer.

Utöver det har du:

 • Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Ansvarat för ett ledningssystem för informationssäkerhet, gärna erfarenhet från implementation
 • Vana att läsa in dokumentation och dokumentera underlag
 • God förståelse och erfarenhet av standarder såsom NIST CIS, ISO 2700x
 • Erfarenhet av kravställning och uppföljning av IT-leverantörer från ett riskperspektiv

Du har mycket goda kunskaper i tal och skrift för svenska och kan läsa och förstå teknisk information även på engelska.

Meriterande är:

 • Någon certifiering inom informationssäkerhet
 • Erfarenhet av att ha haft roll som beställare av tjänster, eller leverantör av tjänster
 • Erfarenhet av säkerhetslösningar inom Azure/O365 eller motsvarande Cloudleverantör

För att lyckas i rollen är du en person som själv tar initiativ och ser vad som kan göras, har god samarbetsförmåga, tänker taktiskt samt kan analysera och lösa problem.

Ansökan och intresse

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Boxhill Recruitment. Vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Aliaksandra Maslava på aliaksandra.maslava@bhill.se alternativt Mikaela Axelsson, mikaela.axelsson@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bravida som arbetsgivare

Bravida sysselsätter över 12 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland och är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV