Researcher som vill utvecklas inom Rekrytering!

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Är du nyfiken på att utvecklas inom Rekrytering och hjälpa några av Sveriges mest välkända arbetsgivare att bygga sina organisationer?

Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor, att jobba i system och kan hantera att ha många saker på gång samtidigt! Du kan jobba både heltid och deltid hos oss, antingen från hemkontor eller på vårt kontor i Centrala Stockholm.

Beroende på vem du är kommer du få en skräddarsydd introduktion. I rollen arbetar du nära en senior rekryteringskonsult eller uppdragsledare i moderna verktyg och applikationer. Hoppas att vi hörs!


Om jobbet

I vårt team arbetar vi tillsammans med hög energi och kvalitet samtidigt som vi prioriterar arbetsglädje, professionalism och affärsmässighet. Vi arbetar med några av Sveriges mest välkända och framgångsrika företag som kunder ofta med tjänster som har någon digital eller teknisk anknytning.

Beroende på vem du är och din erfarenhetsnivå inom research kommer du att få en introduktion av oss. Om du inte har så stor erfarenhet kommer du att få börja med att jobba med kartläggning och att identifiera kandidater för att sedan utvecklas mot bredare arbetsuppgifter och större ansvar. Vi välkomnar dig också att delta i vårt förbättringsarbete för att ständigt optimera vår process och de verktyg vi använder för att hitta de allra bästa kandidaterna till våra processer.

Som researcher arbetar du främst med de första stegen i rekryteringsprocessen. Du är med från början i kundmöten för att få en gedigen bild av uppdraget, arbetsgivaren och rollen. Det är sedan din uppgift att genomföra kartläggning, search och tidigt urval samt ansvara för den första kontakten med potentiella kandidater.

Du kommer tillsammans med ansvarig search-konsult eller uppdragsledare vara delaktig i:

  • Delta i Uppstartsmöte, kravspec-arbete och planering.
  • Skriva annonser
  • Genomföra kartläggning och search.
  • kontakta potentiella kandidater och genomföra kvalificeringsintervjuer.
  • Delta i intervjuer, bedömningar, kandidatpresentationer och referenstagningar.
  • Ge Feedback och återkoppling till kandidater

Vi kan erbjuda dig som vill utvecklas inom rekrytering att vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande IT-rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet och en väluppbyggd struktur inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i en erfaren grupp med ambitioner och du kommer att få möjlighet att utbyta erfarenheter med engagerade och kompetenta kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor och har erfarenhet av kundkontakt från ett tidigare jobb. Du kan antingen vara erfaren researcher, nyexad eller leta efter ett jobb parallellt med studier på högskola eller universitet. Beroende på din erfarenhet så kommer du att få en skräddarsydd introduktion hos oss.

Du behöver ha god administrativ förmåga och vara duktig på att arbeta i olika typer av system, som exempelvis rekryteringsverktyg, HR-system, searchfunktion i LinkedIn eller motsvarande. Det är också viktigt att du är duktig på att formulera dig både muntligen och skriftligen på både Svenska och Engelska.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa för rollen och hos oss behöver du gilla att ha kontakt med människor och vara en duktig kommunikatör. Du jobbar med hög energi, hittar lösningar på problem och bidrar till ett positivt arbetsklimat och teamkänsla. Du behöver också administrativ förmåga och gilla att arbeta i olika applikationer och system.

I jobbet kommer du att ständigt att få sätta dig in i nya tjänster varför du behöver vara nyfiken och intresserad av att förstå verksamheter och organisationer och sätta dig in i nya områden.

Intresserad?

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Ottilia Liljeberg ottilia.liljeberg@bhill.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Om Företaget

Boxhill erbjuder headhunting och Executive Search till ledande positioner och specialisttjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering av IT-chefer, specialister och andra nyckelpersoner inom IT. Vi arbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag som kunder. För att anställa rätt person är det avgörande att ha kunskap och förståelse om företagets verksamhet och utmaningar. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om våra kunders kultur, mål och visioner har vi en tydlig bild över vem som behövs rekryteras. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation. Boxhill har sitt kontor i Convendum på Regeringsgatan i Centrala Stockholm. För mer info se www.bhill.seAnsök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV