Uppdragsledare - Lead Recruiter

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du hjälpa Sveriges mest välkända arbetsgivare med sin kompetensförsörjning till nyckelpositioner och ledande roller inom IT, digitalt och Teknik? Vi på Boxhill är väletablerade inom vår nisch - nyckelpositioner och chefer inom IT och Teknik. Vi tar stadigt marknadsandelar från år till år och behöver därför förstärka vår leveransorganisation med en uppdragsledare – Lead Recruiter.

Vi arbetar i en modern rekryteringsprocess med de allra bästa verktygen inom TA. Älskar du att leda uppdrag inom rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom Talent Acquisition? Hör av dig till oss!

Om jobbet!

Som Uppdragsledare – Lead Recruiter leder både rekryteringsprojekt och enstaka rekryteringsuppdrag inom rekrytering tillsammans med ett rekryteringsteam eller en researcher. Du skaffar insikt kring vad kunden behöver och sätter upp planen för rekryteringsuppdraget. Du har ansvar för facilitering av uppstartsmöte, analyser och rapportering. Du arbetar till viss del operativt i rekryteringsprocessen, t ex genomför intervjuer och fördjupade bedömningar, eller bidrar på annat sätt i processen.

Du sköter kontakten med kund, leder och driver helheten i processen, kommunicerar och hanterar uppkomna utmaningar. I rollen är du kommersiellt ansvarig för leveransen i rekryteringsuppdraget efter införsäljningsfasen.

Vi kan erbjuda dig som vill ta nästa steg inom rekrytering att utvecklas och vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT och teknik. Vi har lång erfarenhet inom företaget som vi gärna delar med oss av. Gruppen består av såväl uppdragsledare, Executive search konsulter och researchers med olika erfarenhetsnivå. Du kommer att få möjlighet att påverka vår väg framåt i ett gäng engagerade och kompetenta kollegor. Vårt mål är att ha den allra mest optimerade processen utifrån vår verksamhet och vi förväntar oss att du deltar aktivt i att utveckla vidare Boxhills rekryteringsprocess.

Vi erbjuder flexibilitet beträffande arbetsplats där du har möjlighet att arbeta från Boxhills kontor eller från hemkontor enligt överenskommelse. Vi ser dock gärna att du har möjlighet att arbeta från kontoret åtminstone varje vecka.

Din bakgrund

Vi tror att du har en bakgrund inom kompetensförsörjning antingen hos en leverantör eller från en anställande verksamhet. Du har erfarenhet av att driva uppdrag/projekt och har har erfarenhet av kundkontakter, interna eller externa, sedan tidigare. Du trivs med en roll som är både operativ och ledande och har erfarenhet av att genomföra anställningsintervjuer och gärna även fördjupade bedömningar. Eftersom de roller vi rekryterar till oftast har någon teknisk komponent så bör du ha ett intresse för att sätta dig in i tekniska roller och verksamheter för att tycka att jobbet är kul!

Har du erfarenhet av att leda personal så är även det meriterande liksom Akademisk examen. För att passa för rollen behöver du behärska både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du brinna för att bygga och utveckla organisationer och skapa värde för våra kunder. Vi söker dig som är lösningsinriktad och nyfiken och som gillar att driva uppdrag från start till mål. Du ställer krav på din omgivning på ett positivt sätt och tar ansvar för att saker blir genomförda. Du är duktigt på att hantera olika intressenter och att kommunicera på övertygande och professionellt sätt. På Boxhill värdesätter vi också att du är en teamspelare som även vill bidra till företagets utveckling och vårt samarbete internt. Boxhill sätter stor vikt vid professionalitet och etik och att detta genomsyrar alla kontakter som våra konsulter genomför.

Ansökan och intresse

Låter det som en intressant roll för dig? I så fall hoppas vi att du vill bifoga din CV eller motsvarande LinkedIn-profil via knappen "ansök här". Beskriv gärna varför du är intresserad av rollen som Uppdragsledare, Lead Recruiter hos oss och på vilket sätt du har erfarenhet av Inom Kompetensförsörjning och uppdragsledning sedan tidigare.

Om du har frågor kan du nå Ann Bender på ann.bender@bhill.se eller Petra Törnblom på petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV