Chef Nätutveckling för Regionnät och Citynät Stockholm

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du jobba med Sveriges enda Citynät, Stockholms Storstadsnät, i ett snabbfotat bolag? Hos oss på Ellevio händer det mycket just nu. Vi moderniserar Stockholmsnätet med hjälp av ny teknik, digitalisering och modernisering och vi är också delaktiga i många framkantsprojekt gällande elektrifieringen av samhället. Inom bolaget har vi också starkt fokus på hållbarhetsfrågor och vi satsar också på affärsutveckling och att ta fram nya koncept mot nya typer av kunder.

Området nätutveckling växer nu kraftigt och vi behöver rekrytera ytterligare en chef till oss. Är du en trygg ledare med erfarenhet inom elbranschen? Gillar du att arbeta med förbättringar och har en förmåga att inspirera andra? Då vill vi ha kontakt med dej!

Om rollen

Som Chef Nätutveckling Regionnät Stockholm ingår du i vår ledningsgrupp inom Nätutveckling Stockholm och ett antal styrgrupper. Din placering är i Stockholm.

Du kommer att leda ett team av tekniska specialister. Då vi värdesätter ett inspirerande, tydligt och modernt ledarskap på Ellevio kommer du att ges möjlighet till utveckling och utbildning som chef.

Du kommer in i ett växande område inom Ellevio, där det händer mycket. Vi växer i antal, vi får större ansvar och är delaktiga i många spännande projekt inte minst inom ny teknik, digitalisering och modernisering. Vi har ansvaret för utvecklingen av Sveriges största Citynät, Stockholmsnätet, där vi nu applicerar ny teknik och skapar ett modernt regionnät.

Du ges möjlighet att på ett tydligt sätt bidra till våra mål om en hållbar samhällsutveckling genom att i en tidig fas vara med i utvecklingen av våra nät och ta fram nätstrategier och förstudier som ligger till grund för kommande stora investeringar.

Du kommer ha kontakt med flera aktörer i Stockholm gällande planering av ombyggnationer och du och din grupp utvärderar och följer upp att våra tekniska krav tillämpas i näten.

Vem är du?

Vi söker dig som är en stabil och trygg ledare med erfarenhet från elbranschen. Du kan antingen ha din erfarenhet från ett elbolag, från ett konsultbolag, från industrin eller motsvarande. Det är en fördel om du har jobbat med elnät i synnerhet regionnät. Du har flera års erfarenhet som chef med personalansvar för tekniska specialister. Du bör också ha erfarenhet av utvecklingsarbete och framtagande av processer, instruktioner och standarder.

För denna roll bör du ha en teknisk universitetsutbildning som grund, gärna inom elkraft, men du kan även ha införskaffat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Om du har kunskap och/eller erfarenhet av investeringsprojekt, kontrollanläggningar, kraftsystemanalys och kunskap inom svensk eller europeisk elnätsreglering så är det meriterande. Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en trygg person som bygger förtroende och relationer genom din kompetens och genom tydlig kommunikation. Du är en engagerande och inspirerande ledare som gillar en roll med många kontaktytor. För att passa för rollen behöver du också vara strukturerad och gilla att arbeta med arbetssätt och processer. Din analytiska sida blir också viktig då din grupp arbetar med tidiga faser av stora investeringar med stort tekniskt innehåll. Du kommer verka i en teknisk miljö där digitalisering, modernisering och ny teknik är en del av vår vardag. Därför önskar vi att du har ett stort intresse för det och hur vi kan dra nytta av de möjligheter som skapas i vår verksamhet på Ellevio.

Intresse och ansökan

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Ellevio med Boxhill Recruitment. Vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Aliaksandra Maslava alex@bhill.se eller Ann Bender Dalhäll på ann.bender@bhill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Om Ellevio och Vårt Erbjudande

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens elnät. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart. Som arbetsgivare eftersträvar vi mångfald i kompetens och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Vi tror på en inkluderande kultur och strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva intelligens.

Ellevio är en värderingsstyrd arbetsplats där vi alla drivs av att nå våra gemensamma mål och där vi har en bra balans mellan arbete och fritid. En viktig del i detta är att skapa en flexibel arbetsmiljö. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och för oss är det därför viktigt att ha ett generöst förmånspaket. Vi erbjuder, utöver duktiga kollegor, stora möjligheter att påverka både samhällets och din egen utveckling, även en rad andra förmåner.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV