IT - och digitaliseringschef till Stockholmshem

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du digitalisera på riktigt?

Digitaliseringen öppnar enorma möjligheter för framtidens boende. Särskilt i hyresrätter som redan har en hög servicegrad. En riktigt effektiv digitalisering ger ännu nöjdare kunder, än mer proaktiv och rationell fastighetsförvaltning samt nytänkande nyproduktion.

Nu tar vi nästa steg i vår digitala utveckling och söker en IT- och digitaliseringschef med ett särskilt fokus på digitalisering för kund, men också ett totalansvar för våra IT-system och digitala miljö.

Vill du skapa digitalisering och IT-stöd som är effektivt på riktigt? Som skapar verkligt värde för både kunder och vår verksamhet? Då ska du bli vår nästa IT- och digitaliseringschef.

Ditt uppdrag

Som IT- och digitaliseringschef är du ansvarig för Stockholmshems IT-enhet med 10 medarbetare. I rollen har du det strategiska och operativa ansvaret för befintlig IT-miljö och för digitaliseringsarbetet gentemot våra kunder. En viktig del i din roll är att c

oacha och utveckla teamet för att ligga i framkant och möta nya behov och förändringar i verksamheten.

Ansvarsområdet innefattar:

  • Strategiskt och operativt ansvar för enhetens verksamhet och befintlig IT-miljö
  • Att öka takten för effektiv digitalisering med ett särskilt fokus på kund och kundkontakter
  • Personal och budgetansvar.

IT-enhetens verksamhet omfattar alltifrån IT-förvaltning och utveckling av applikationer, intern servicedesk, IT-arbetsplatsen inklusive telefoni, bredband och tillhörande tjänster för våra kunder, till att tillhandahålla och utveckla fastighets -IT.

Stockholmshem ägs till 100% av Stockholms stad och av den anledningen använder vi till stora delar IT som stadens koncern tillhandahåller. För vissa nischade branschbehov har vi egna avtal. Vi är till stora delar en beställarorganisation och arbetar enligt en etablerad förvaltningsmodell baserad på Pm3.

Du ingår i ledningsgruppen för avdelningen Utveckling & Marknad och rapporterar till vVD tillika chef för Utveckling & Marknad, Olle Torefeldt. Du har din hemvist på vårt kontor på Södermalm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av IT- och digitalisering från en liknande roll där du varit både strategiskt och operativt ansvarig. Vi tror att du är en ansvarsfull ledare med flerårig erfarenhet av budget- och personalansvar. Vi ser också att du har erfarenhet av att driva förändringsarbete och digital innovation för en verksamhet som har kundnytta i fokus. Du behärskar såväl svenska som engelska väl i både tal och skrift.

Som person är du resultatorienterad och analytisk. Du håller dig à jour med ny relevant teknik och har ett allmänt vetgirigt perspektiv på tillvaron. Eftersom vi står inför att öka digitaliseringstakten har du ett innovativt och kreativt inslag i din personlighet, samtidigt som du är mån om att se till att skapa goda förutsättningar för det dagliga IT-förvaltningsarbetet.

Som ledare känner du dig hemma i vår filosofi ”vi gör varandra bättre” med värdeorden utveckling, omtanke och handlingskraft som utgångspunkt. Du har lätt för att samarbeta med olika parter såväl inom som utanför organisationen.

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober. Vi behandlar ansökningar löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer, kontakta gärna Stockholmshems samarbetspartner för denna roll, rekryteringskonsult Maria Grevillius på Boxhill Recruitment, tel. nr. 072-727 62 94 alternativt maria.grevillius@bhill.se

Vad erbjuder vi?

Hos oss blir du en del av ett kundnära företag, som vågar tänka nytt och där du får bidra med samhällsnytta varje dag. Vi månar om varandra och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget. Bland annat erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att semesterväxla. Du får också spännande och utmanande arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling inom branschen och företaget

Om Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag med 28 000 lägenheter och 60 000 hyresgäster. I mer än 80 år har vi varit med och utvecklat staden, och skapat hem och bostadskvarter åt stockholmarna. Stockholmshem ägs av Stockholms stad.

Sökord: IT-chef, IT Manager, Stockholmshem, digitalisering

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV