IT-säkerhetsspecialist

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till Länsförsäkringar Bank

Har du en gedigen erfarenhet av IT-säkerhet? Vill du ansvara för operativ hantering av IT-säkerhetsfrågor? Hos oss på Länsförsäkringar Bank får du en spännande roll där du stöttar projekt och förvaltning med kompetens inom IT-säkerhet och arbetar tillsammans med övrig IT-säkerhetspersonal för att utveckla funktionen.

Om jobbet

• stötta projekt och förvaltning i IT-säkerhetsfrågor
• agera beställare i utvecklingen av IT-säkerhetsförmågor
• medverka i utveckling av IT-säkerhetsfunktionen
• koordinera genomförande av säkerhetstester och säkerhetsanalyser
• samverka med externa parter och leverantörer
• medverka i riskanalyser, incidenthantering och utredningsärenden
• genomföra omvärldsbevakning av IT-säkerhetsområdet

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant examen inom IT, gärna civilingenjör eller systemvetare. Du har gedigen erfarenhet av IT-säkerhet från liknande roll eller från en konsultativ tjänst. Vidare har du förståelse och erfarenhet av IT- och dataskyddsfrågor och de informationssäkerhetsregelverk som finns för finansbranschen. Vi ser även att du har tekniskt kunnande och intresse för IT- lösningar inom säkerhetsområdet. Du behärskar även svenska samt engelska i tal och skrift.

Det är extra meriterande om du har kunskap om IT-drift och infrastruktur samt kunskap om systemutveckling. Har du även erfarenhet av outsourcing samt certifiering inom IT-säkerhetsområdet (t.ex. CISSP) är detta också meriterande.

Som person är du självständigt och kan leda och driva både dina egna samt andra personers frågor framåt. Du behöver kunna inge stort förtroende hos andra, vara lugn och sansad och kunna hålla huvudet kallt. Vidare har du en god förmåga till struktur.

Om oss

Teamet består av högt motiverade och presterande människor som har lång erfarenhet. Stämningen är avslappnad och lättsam även om tempot och intensiteten ofta är hög.

“Som chef försöker jag att ge mina medarbetare de bästa förutsättningarna för att kunna utföra sina uppgifter och skapa en kultur där vi tar eget ansvar och driver våra respektive områden framåt.” - Linus Lindström, chef.

Mer information och ansökan

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Ansök genom att klicka på “Ansök nu”!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, via petra.tornblom@bhill.se.

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV