IT-strateg till SRV Återvinning

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Är du redo att ta dig an vårt största förändringsarbete någonsin? Ett arbete där IT har en given nyckelfunktion då såväl arbetsprocesser som system skall digitaliseras. Rollen som IT-strateg till SRV Återvinning är såväl utmanande som utvecklande. Vi letar efter dig som vill skapa, driva och genomföra vår nya IT-strategi. Brinner du dessutom lite extra för miljön så hoppas vi att du hör av dig!

SRV erbjuder

Sedan starten har vi levererat miljöriktig avfallshantering till hundratusentals nöjda kunder och då intresset för miljöfrågor ökar, växer även efterfrågan på våra tjänster. Du erbjuds en unik möjlighet att leda förflyttningen av ett miljöföretag i transportsektorn från en traditionell till en modern IT-miljö. Du blir en viktig spelare med stort självbestämmande i en ledande och utvecklande roll, utan att behöva axla ett chefsansvar. Vi arbetar enligt vår värdegrund Professionell-Enkel -Tillsammans för miljön som genomsyrar allt vi gör. Alla funktioner i organisationen har en naturlig plats med ett tydligt och strukturerat uppdrag för att skapa kundnytta och kundnöjdhet.

Om rollen

Din viktigaste uppgift blir att utveckla och etablera vår organisation in i en digitaliserad era. Rollen som IT-strateg är en ny roll hos SRV där du ansvarar för helheten i vår största IT-satsning någonsin. Tillsammans med företagsledningen utvecklar du lösningar för digital samverkan av vår IT-infrastruktur. 

Du blir en del av vår funktion för ekonomi, IT och inköp, som stödjer organisationen inom dessa områden. Som IT-strateg arbetar du strategiskt och stödjer företagsledningen, men du är även styrande i IT-funktionens samtliga tjänster. Du analyserar vår IT-struktur, skapar en tydlig IT-strategi med tillhörande affärsplan och du utvecklar och etablerar flera IT-baserade affärssystem. Du leder vår IT-kompetens, driver våra projekt mot tydligt uppsatta mål och outsourcar vissa specifika operativa delar. Vidare utför du kravspecifikationer och säkerställer att projekten bidrar till verksamheten på bästa sätt.

Din tjänst kommer att utgå från SRVs kontor i Huddinge och rollen rapporterar till SRVs ekonomichef.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom IT och ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av genomförda förändringsprojekt från komplexa IT-miljöer. Du har erfarenhet av att styra IT-tjänster där vissa är outsourcade medan andra är kvar internt i organisationen. Vidare vill vi att du tidigare har arbetat med eller för offentlig förvaltning enligt LOU.

Som IT-strateg hos oss är det viktigt att du har god erfarenhet av att bygga, underhålla och använda dig av viktiga interna nätverk, framförallt med verksamhetens nyckelpersoner. Du har examen från högskola/universitet inom IT-området och genom dina yrkesroller har du skaffat dig goda kunskaper om digitaliserande lösningar och moderna, molnbaserade IT-lösningar.

Som person är du såväl kommunikativ som pedagogisk och du är vad vid att driva förändringar. Du är resultatorienterad och säkerställer att dina projekt drivs i mål. För att kunna skapa en strategi för hur IT-tjänsterna skall utvecklas ser vi att du har såväl god problemlösningsförmåga samt är analytisk.

Ansökan & intresse

I denna rekrytering samarbetar SRV Återvinning med Boxhill Recruitment. Du söker tjänsten genom att klicka på “Ansök här”. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand på johanna.bergstrand@bhill.se med din fråga så svarar vi så snart som möjligt.

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Om SRV

Vi är ett aktiebolag ägt av fem kommuner på Södertörn; Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn och Salem. Vi är ett av Sveriges bästa avfallsbolag med miljöriktig verksamhet som omfattar bl.a.insamling och förädling av återvinningsmaterial samt bränsle och avfall. Idag är vi drygt 270 medarbetare och omsätter ca. 560 msek. Vi samlar in och hanterar avfall från ca. 150 000 hushåll i ägarkommunerna och vi har även ca. 6 000 företags- och verksamhetskunder. Årligen tar vi emot ca. 350 000 ton avfall på vår återvinningsanläggning Gladö Kvarn i Huddinge som, till ytan, är den största i Sverige. Vi driver också åtta återvinningscentraler inom de fem ägarkommunerna. Läs gärna mer på www.srvatervinning.se.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV