Interim IT-chef inom drift och support till Nobina

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vi söker en erfaren, trygg och leveransinriktad IT-chef inom drift och support, för ett interimsuppdrag hos Nobina med kontor i Solna.

Detta är ett spännande och utmanande uppdrag för dig som har stor erfarenhet, övergripande förståelse inom IT Operations och en stark genomförande förmåga.

Uppdragsbeskrivning

Du har personalansvar för ca 15 personer inom infrastruktur och support. Du har ansvar för budget och arbetssätt och kommer även att arbeta med frågor på strategisk nivå.

  • Att driva igenom beslutad verksamhetsplan, vilket innefattar bl a Windows 10-utrullning och integrationsprojekt.
  • Leda personal, skapa trygghet, tydlighet och förutsättningar för ditt team och dess individer att göra sitt jobb och att trivas. 
  • Skapa en fungerande leverans i Service desk med nöjda användare och medarbetare vilket även innefattar uppsättning av KPI:er, fungerande arbetssätt mm.
  • Strategiska frågor inom, effektivitet, arbetssätt, arkitekturell plan och sourcingstrategi.

Du har ansvar för:

  • Databasdrift, Datacenter, Datakommunikation
  • Applikationsförvaltning (paketering, distribuering, förvaltning och patchhantering.)
  • Serverdrift
  • Systemsupport
  • IT-arbetsplats

Vem är du?

Vi söker dig med stor erfarenhet från ledande roller inom IT-drift och support, gärna inom organisationer med en blandning av egenbyggda system och standardsystem. Du bör ha arbetat med förbättringsarbete inom service och support och ha praktisk erfarenhet av outsourcing.

Vi söker dig som är trygg och prestigelös IT-ledare som brinner för att leverera excellenta tjänster och service till interna kunder. Du gillar att skapa ordning att få både verksamhet, individer och grupper att fungera. Du driver projekt och leveranser hela vägen från idé till verklighet.

Ansökan och Intresse

Om du är intresserad så hoppas vi att du vill klicka på knappen ansök för att lämna ditt intresse. Vi vill gärna få tillgång till antingen din LinkedInprofil eller om du vill bifoga din konsultprofil eller CV.

Välkommen!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV