SAS-specialist

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du ha en viktig roll med ansvar över Länsförsäkringar Banks SAS-plattform? Då kanske du är vår nya IT-specialist inom SAS. Hos oss får du en ny roll med ansvar över vår fortsatta satsning inom SAS, som är en prioriterad och central plattform för banken. Ett område där mycket utveckling kommer att bedrivas under kommande år där du får en högst drivande roll.

Om jobbet

Som SAS-specialist kommer du att vara teknisk applikationsexpert för bankens SAS lösningar. I rollen ansvarar du, tillsammans med bankens SAS-arkitekt för vår fortsatta satsning inom SAS, främst inom Risk- och Kreditområdena. Du jobbar både operativt och taktiskt med tekniska frågor inom området.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda utvecklingsarbetet avseende vår SAS plattform i samverkan med våra applikations- och driftsleverantörer. Detta innebär också att du arbetar i samverkan med olika funktioner inom Bank IT och Länsförsäkringar AB. Du kommer således att ha breda kontaktytor både internt och externt.

Vem är du?

Vi söker dig som har mycket god kompetens av SAS, gärna från en roll som tex utvecklare. Du har troligen erfarenhet av samordnande och arbetsledande roller sedan tidigare. Du är drivande och lösningsfokuserad med förmåga att omsätta verksamhetens idéer till IT lösningar. Då du har breda kontaktytor behärskar du svenska samt engelska i tal och skrift.

Som person är du drivande, analytisk och har en god lösningsförmåga. Du kan jobba såväl strategiskt/taktiskt som mer operativt. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

Om oss

Vi är ett team av kompetenta och dedikerade medarbetare som hjälper varandra mycket och har en öppen dialog. Vi drivs av att vidareutveckla både oss själva och bankverksamheten och känner ett stort ansvar för våra leveranser. Vi värdesätter också att ha en god samverkan och relationer med våra interna och externa intressenter och samarbetspartners. Vår förväntan på dig är att du delar våra värderingar och att du är drivande, öppen och positiv till förändring och att du vill vidareutvecklas i din roll och i verksamheten.

Charlotte som blir din chef har en lång erfarenhet av bank och försäkring med fokus på IT i olika roller både inom IT och mer verksamhetsnära roller. I sitt ledarskap strävar hon efter att ha hög tillit till sina medarbetare, ha en hög tillgänglighet och att vara tydlig med förväntningar och skapa möjligheter för en öppen dialog. För henne är det också viktigt att du trivs på jobbet, har de verktyg och mandat du behöver för att göra ett bra jobb och såklart en bra balans mellan arbete och fritid i livet.

Hos Länsförsäkringar är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i.

Mer information och ansökan

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, via petra.tornblom@bhill.se.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV