Förvaltningsansvarig - Financial Crime Prevention

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och förhindra bedrägeri, penningtvätt och finansiering av terrorism och har tidigare erfarenhet av AML? Till området Financial Crime Prevention söker vi nu en förvaltningsansvarig som ansvarar för bankens IT-stöd inom området. Hos oss får du en viktig roll i ett team som driver bankens utvecklingsarbete på området.

Om jobbet

Som förvaltningsansvarig ingår du i ett team som arbetar med IT-utveckling och förvaltning inom Financial Crime Prevention-området. Dina arbetsuppgifter består av att driva och leda genomförandet av IT-utvecklings- och förvaltningsaktiviteter på både operativ och taktisk nivå för applikationer som förhindrar penningtvätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kravfångst tillsammans med verksamheten
  • Ta fram lösningsförslag tillsammans med teamet
  • Beställningar för vidareutveckling hos våra leverantörer
  • Initiera acceptanstester
  • Förbereda och planera produktionssättning
  • Incidenthantering

I rollen arbetar du med verksamheten och olika funktioner inom Bank IT och Länsförsäkringar AB. Vi har en outsourcad IT-miljö och du samverkar med våra leverantörer avseende både applikationer och drift. Teamets arbete leds av Förvaltningsledare IT.

Vi är mitt i en agil transformation där du blir en del av att forma vårt nya arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk examen såsom civilingenjör, systemvetare eller liknande och har några till många års relevant arbetslivserfarenhet inom AML och IT-området. Du har en mycket god teknisk kompetens och en förmåga att omsätta verksamhetens idéer till IT-lösningar. Har du tidigare erfarenhet av AML och bank är det extra meriterande. Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande och kan självständigt identifiera och genomföra dina aktiviteter. Du är driven som kan hantera många parallella aktiviteter i en föränderlig miljö. Du har en god analytisk förmåga och också god förmåga att samarbeta.

Om oss

Rollen är en förstärkning av vårt team som jobbar mot finansiell brottslighet. Inom området händer det mycket och det finns stor utvecklingspotential. Länsförsäkringar Bank är mitt i en agil transformation och mycket kommer att hända i närtid där du får vara med på en spännande resa.

Mer information och ansökan

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Grevillius, på telefon 072-727 62 94 eller via maria.grevillius@bhill.se. Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 30 april. Vi arbetar löpande med rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”!

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, förvaltningsansvarig, systemansvarig, application manager, application specialist, AML, Financial Crime Prevention,

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV