Rekryteringskonsult inom IT, Tech & Digital

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du hjälpa Sveriges mest välkända arbetsgivare med sin kompetensförsörjning inom IT, digitalt och Teknik? Vi på Boxhill är väletablerade inom vår nisch, nyckelpositioner och chefer inom IT och Teknik. Vi tar stadigt marknadsandelar från år till år och behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare konsulter.

Vi arbetar i en modern rekryteringsprocess med de allra bästa verktygen inom TA. I vårt team arbetar vi tillsammans med hög energi och kvalitet samtidigt som vi prioriterar arbetsglädje, professionalism och affärsmässighet. Vi söker dig som älskar att jobba med uppsökande rekrytering, vill fortsätta utvecklas som konsult inom Talent Acquisition och som vill bidra på vår resa!Rollen som Rekryteringskonsult

Rollen som rekryteringskonsult är självständig och varierande med en hög grad av frihet. Hos oss ansvarar rekryteringskonsulten oftast från processen "från ax till limpa", dvs du arbetar med alla delar i rekryteringsprocessen, samtidig som du har ansvar för att rådge både kunder och kandidater och att driva processen framåt för ett optimalt resultat. I våra roller ingår att arbeta med uppsökande aktiviteter som headhunting och search. Arbetsuppgifter som ingår i rollen

  • Uppdragsanalys, kravspecificering, Kartläggning och planering av uppdrag
  • Search & urval.
  • Intervjuer, bedömningar och hantering av tester & kontroller
  • Presentationer av kandidater
  • Rådgivning och ledning i processen
  • Rådgivning till kandidater
  • Feedback och återkoppling till kandidater
  • Ständig bygga nätverk inom ditt kompetensområde
  • Kundbearbetning, försäljning, affärsutveckling och avtalsarbete.

En viktig del dina arbetsuppgifter ingår också att ständigt arbeta med att utöka Boxhills kund och kandidatnätverk genom konsultativ försäljning och kvalitativa dialoger med personer som önskar nya utmaningar inom arbetslivet. Boxhill sätter stor vikt vid professionalitet och etik och att detta genomsyrar alla kontakter som våra konsulter genomför. Hos oss är det en självklarhet att ha ett nätverkande arbetssätt och en ständig uppdaterad förståelse för rörelserna på arbetsmarknaden.

Vi kan erbjuda dig som vill utvecklas inom rekrytering att vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande IT-rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT och teknik. Vi har lång erfarenhet inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i en erfaren grupp med ambitioner och du kommer att få möjlighet att påverka vår väg framåt i ett gäng engagerade och kompetenta kollegor.

Din bakgrund

Vi tror att du har en bakgrund inom Rekrytering, som Konsultchef eller att du kommer från en position inom IT eller teknik-organisation där du deltagit i rekryteringsarbete. Du bör också ha erfarenhet av kundkontakter och att göra affärer. Om du har en akademisk examen så är det meriterande.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa hos oss är du engagerad, självständig, professionell och driven. Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå verksamheter och organisationer. Du gillar att ha kvalitativa kontakter med många personer, både kunder och potentiella arbetstagare, dagligen. Du ser möjligheter, lösningar och bidrar till utveckling, ett positivt arbetsklimat och teamkänsla.

Intresserad?

Låter det som en intressant roll för dig? I så fall hoppas vi att du vill bifoga din CV eller motsvarande LinkedIn-profil via knappen "ansök här". Beskriv gärna varför du är intresserad av rollen som Rekryteringskonsult hos oss och på vilket sätt du har erfarenhet av rekrytering, affärer och ditt intresse/kunskap inom IT & Teknik.

Om du har frågor kan du nå Ann Bender på ann.bender@bhill.se eller Petra Törnblom på petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Läs mer om oss på bhill.se

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV