Verksamhetsutvecklare/Processledare med erfarenhet från fastighetsbranschen

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du jobba ett tight team som tillsammans utvecklar excellenta digitala processer och IT-tjänster till våra HSB-föreningar? Vi söker nu en processledare som kommer att jobba nära våra HSB-föreningar, för att utifrån deras behov, utveckla, implementera och förvalta processer nära vår Avtal- och anbudsprocess.

Trivs du i en händelserik miljö där du får möjlighet att påverka och att driva saker framåt så kan detta vara rätt roll för dig. Vi söker dig som har erfarenhet av processutveckling gärna med koppling till Fastighetsbranschen eller liknande bransch. Välkommen med ditt intresse!

HSB är Sveriges ledande bostadskooperation med fastighetsförvaltning och bostadsutveckling som kärnaffär. HSB Affärsstöd är det nationella IT- och utvecklingsbolaget som är navet i HSBs digitala omställning. Som Processledare hos oss får du en viktig position i gränslandet mellan vår verksamhet och IT-avdelningen. Vi befinner oss i början av en otroligt spännande resa där varje individ har en viktig roll - vill du vara med och göra skillnad?

Vad HSB erbjuder

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Om HSB Affärsstöd

HSB Affärsstöd ansvarar för att leda utvecklingen av HSBs digitala processer och affärsområdet har som målsättning att tillhandahålla Branschens bästa verksamhetsstöd. HSB Affärsstöd har varm arbetsmiljö med högt i tak och snabb förändringstakt, här erbjuds du att vara med och bidra till HSBs fortsatta resa. Du får variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att genom egna initiativ skapa dig unika erfarenheter för framtiden. HSB Affärsstöd verkar i hela Sverige med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om Rollen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Det förekommer vissa tjänsteresor i tjänsten.

I din närmaste omgivning jobbar du i en grupp som innehåller både processledare, systemspecialister och användarstöd och du rapporterar till förvaltningsledare. Du kommer även arbeta tvärfunktionellt med andra processledare/verksamhetsutvecklare inom Affärsstöds organisation.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du får en viktig framåtriktad roll i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Ditt uppdrag är att tillsammans med våra HSB-föreningar vidareutveckla och förvalta digitala processer och verktyg, samt att utbilda, och följa upp hur överenskomna arbetssätt och IT-system används i praktiken. I denna tjänst arbetar du med processer för anbuds-, avtals- och orderprocesserna för fastighetsförvaltningstjänster på HSB.

Dina arbetsuppgifter

  • Ta fram och implementera gemensamma digitala processer för anbud- och avtalsadministration av HSBs fastighetsförvaltningstjänster.
  • Ta emot och självständigt utreda vidareutvecklingsönskemål från verksamheten via vårt ärendehanteringssystem.
  • Samarbeta med systemspecialister i framtagandet av lösningsförslag på berörda IT-system samt testa och leda tester inför utveckling/införandet av ny funktionalitet och nya releaser.
  • Vara sammankallande i referensgruppen som består av användare i olika HSB föreningar och förankra lösningar med dem.
  • Agera bollplank för verksamheten samt stötta super users inom kalkylering, anbud och avtal i våra digitala processer.
  • Utbilda i arbetssätt och funktionalitet tillsammans med våra applikationsspecialister.
  • Arbeta i projekt som berör ditt arbetsområde.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet antingen från fastighetsbranschen eller har god erfarenhet från arbete inom avtal, kalkylering eller anbudsprocessen och vet vad detta innebär. Du bör också ha arbetat i en verksamhetsutvecklande funktion där du har varit med och tagit fram digitala processer som är knutna till IT-system. Vi tror att du kan ha erfarenhet från fastighetsbranschen, byggbranschen, installation, facility management eller en annan liknande bransch.

Du är van vid att uppfatta behov och ensa krav. Det är också en fördel om du har deltagit i projektarbete inom utvecklings, implementations, eller uppgraderingsprojekt och att leda mindre uppdrag.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av AFF och PM3 och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Personliga egenskaper

För att lyckas i arbetet behöver du som person ha ett eget driv, vara uthållig och initiativrik. Det är av stor vikt att du arbetar bra både självständigt och i team. Du är resultatinriktad men Du värdesätter också samverkan och dialog. Rollen kräver att du har en god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt och att du har förmåga att bygga förtroende hos andra. Relevant erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och att leda andra är mycket meriterande.

Ansökan

Blev du intresserad av att vara med på vår resa? I denna rekrytering samarbetar HSB med Boxhill Recruitment. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 17 mars.

Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. På ett enkelt och snabbt sätt bifogar du ditt CV - vi lovar - inga krångliga ansökningsformulär. Om du har frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult ann.bender@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att följa lagar angående Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV