Software Architect

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Har du har en bakgrund inom mjukvaruutveckling och söker nya utmaningar? Har du ett intresse för molnet och vill arbeta med molnteknologi för spännande produkter? Då kan detta vara något för dig!

SafeLine är ett stabilt företag med över 25 års erfarenhet av att tillverka säkerhetsprodukter för hissar. Vi söker en Software Architect som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Om du vill arbeta med innovativ teknik och är intresserad av en utvecklande roll i en entreprenörskultur så kan detta vara rätt för dig. SafeLine har en spännande utvecklings- och framtidsplan med fokus på tjänster och IoT-lösningar på en molnbaserad plattform.

Om Rollen

Du kommer ingå i det centrala utvecklingsteamet som består av 10 personer. SafeLine är inne i en mycket kraftig och spännande utvecklingsfas och är mitt i resan med att digitalisera hela produktfloran. En resa som innebär att gå från att sälja hårdvara till att sälja tjänster och IoT-lösningar på en molnbaserad plattform. Rollen innebär att arbeta med arkitekturen och utveckling inom denna transformation, med fokus på backend. Det satsas mycket på att arkitektur och plattform är toppmodern, som mjukvaruarkitekt kommer du ha stor påverkan på val av teknik och arkitektur. Din arbetsinsats kommer att ha stor inverkan på att utvecklingen går åt rätt håll och för SafeLines fortsatta expansion. I ett nära samarbete med övriga delar inom SafeLine blir du en viktig del i vår resa mot framtidens teknik inom branschen.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Bygga skalbara lösningar och tjänster på främst Microsoft Azure
  • Leda arbetet av implementering av Cloud lösningar
  • Vara en nyckelresurs i vår globala molnleverans tillsammans med kollegor från hela världen

Rollen rapporterar till utvecklingschefen på SafeLine.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat ett par år som Lead developer, software Architect eller annan liknande roll. Du har din bas inom systemutveckling och vill fortsätta arbeta med innovativa tekniska produkter med fokus på .NET, Azure och microtjänster. Med ditt stora teknikintresse har du ett driv att ständigt hålla dig uppdaterad på tekniker och ramverk.

Egenskaper såsom prestigelös, självständig, flexibel och lösningsorienterad värderar vi högt. Du talar och skriver engelska obehindrat. För denna roll bör du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Om SafeLine

SafeLine Sweden är ett svenskt företag som har sina rötter i Tyresö, strax söder om Stockholm. Företag har vuxit stabilt och haft en stark tillväxt som tagit dem utanför Sverige, vilket gör att de nu är ca 100 medarbetare representerade i 25 länder. Det finns även kontor i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien och England. Företagets framgångar har uppmärksammats i näringslivet och de har i flera år i rad blivit utnämnda till Gasellföretag och 8 gånger fått utmärkelsen Superföretag.

SafeLine är en av de största oberoende tillverkarna som är specialiserade på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. SafeLine tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Produkterna är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i fabriken strax utanför Stockholm. Deras egen design och utveckling har givit företaget dess framgång.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar SafeLine med Boxhill AB. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV