Konstruktör Mekanik/Elektronik till SafeLine i Tyresö

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

SafeLine är ett stabilt företag som tillverkar säkerhetsprodukter för hissar. Vi är den största oberoende tillverkaren specialiserad på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. Med över 25 års erfarenhet och över 300 000 installerade hisstelefoner söker vi nu en mekanik/elektronik konstruktör som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Om Rollen
SafeLine har en spännande utvecklings- och framtidsplan framför sig i syfte att fortsatt framtidssäkra säkerheten i kundernas hissystem. I ett nära samarbete med såväl vår produktions- som utvecklingsavdelning kommer du som mekanik/elektronik konstruktör att få en ansvarsfull och omväxlande roll gällande utvecklingen av våra framtida produkter. Ditt arbete kommer dels att omfatta hela produktresan, från specifikation till färdig produkt, men även modernisering utav befintliga produkter. Utvecklingen sker främst i EDA/CAD-programmet Mentor och 3D CAD-programmet Alibre.

I din vardag kommer du bl.a. att arbeta med att ta fram specifikationer, planer, konstruktionsunderlag och rapporter samt implementera elektronik i schemasystem, analog såväl som digital. Vidare kommer du även att arbeta med t.ex. konstruktion utav testutrustning men även utföra felsökning och avvikelseutredningar. Här har du chansen att följa din produkt genom hela processkedjan då vi även har tillverkning i lokalerna i Tyresö.

I rollen rapporterar du till SafeLines Technical Manager.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du som söker har en utbildning inom områdena elkraft, mekanik, elektronik eller motsvarande, alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du har minst fem års erfarenhet utav mekanisk konstruktion, med fördel från elkraft eller motsvarande och du besitter erfarenhet utav elektronikutveckling. Erfarenhet från EDA/CAD-system är ett krav och erfarenhet från 3D-CAD system är önskvärt. Vi ser en stor fördel ifall du har arbetat med analog elektronik. I och med ditt nära samarbete med utvecklingsavdelningen finner vi det meriterande ifall du har erfarenhet utav programmering inom inbyggda system.

Som person har du ett starkt teknikintresse, ett eget driv och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och besitter förmågan att se helheter som detaljer. Egenskaper som strukturerad, prestigelös och lösningsorienterad värderar vi högt. 

Om SafeLine
SafeLine Sweden är ett svenskt företag som har sina rötter i Tyresö, strax söder om Stockholm. Företag har vuxit stabilt och haft en stark tillväxt som tagit dem utanför Sverige, vilket gör att de nu är ca 100 medarbetare representerade i 25 länder. Det finns även kontor i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien och England. Företagets framgångar har uppmärksammats i näringslivet och de har i flera år i rad blivit utnämnda till Gasellföretag och 8 gånger fått utmärkelsen Superföretag.

SafeLine är en av de största oberoende tillverkarna som är specialiserade på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. SafeLine tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Produkterna är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i fabriken strax utanför Stockholm. Deras egen design och utveckling har givit företaget dess framgång.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SafeLine med Boxhill AB. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se, 073-0250447.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV