Application Development Manager

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla produkter i teknikens framkant för dagens och morgondagens fordonsmarknad? Låter det spännande att hjälpa företag inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina produkter, skapa el- och hybridfordonbranschens bästa tekniska lösningar och bidra till att driva förändring mot en grönare och mer hållbar värld?

Nu har du chansen att bli en del av ett världsledande företag inom elektrifiering av bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande. Vi på Inmotion utvecklar själva våra produkter, som ingår i drivlinan för elektriska och hybrida fordon och tillverkar dem i egna fabriker i Stockholm, USA och Kina.

Har du tidigare ledarerfarenhet och erfarenhet från mjukvaruutveckling av inbyggda system och vill vara med på vår resa? Då hoppas vi få höra ifrån dig!Att arbeta hos oss

I rollen som Application Development Manager är du chef för våra Applikationsutvecklingsteam på Inmotion Technologies AB kommer du att ansvara för verksamheten inom våra applikativa funktioner samt säkerställa att verksamhetens uppsatta mål uppnås. Gruppen består av ett 20-tal personer i roller som applikationsingenjörer, utvecklare och projektledare. Vi driver många pågående och framtida initiativ som fokuseras på att förbättra kvaliteten och hastigheten i våra kundleveranser där du kommer att spela en viktig roll. Du kommer att ha ett strategiskt fokus, men också ha operativa uppgifter, vilket är viktigt för att kunna kravställa och ha förståelse för medarbetarnas utmaningar och möjligheter. Till din hjälp har du andra gruppchefer på avdelningen som alla rapporterar till Manager SW Design.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Personalansvar för ca 20 medarbetare.
  • Planera och utveckla verksamheten på kort och lång sikt.
  • Skapa förutsättningar som riktning och ramar för teamen att leverera värdeskapande leveranser mot kund.
  • Stödja och coacha personal.
  • Introducera personal i nya arbetssätt, metoder, m.m. samt bedriva andra kompetenshöjande insatser.
  • Säkerställa att processer följs i linje med gällande rutiner och föreskrifter.
  • Skapa givna interna och externa kommunikationsvägar och säkerställa att dessa följs.
  • Driva kvalitets- och produktivitetsförbättringar.

Vad kan Inmotion Technologies erbjuda dig?

Här får du en omväxlande roll i en global koncern som är fokuserad på tillväxt inom snabbväxande marknader och ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. Du bör trivas att arbeta i en dynamisk kultur där ständig förbättring är en ledstjärna. Här blir du en del av ett brett nätverk av kollegor med stor passion for sitt arbete och med tung teknisk kompetens. Våra medarbetare är vårt viktigaste verktyg och vi är måna om att alla ska trivas och må bra hos oss.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om människor, är lyhörd och coachande i din framtoning. Du har tidigare erfarenhet från en ledarroll, gärna inom mjukvaruutveckling, och vill gärna fortsätta på den vägen. Meriterande är att ha erfarenhet av olika typer av utvecklingsprocesser och framförallt embedded mjukvaruutveckling.

Vi tror att du kommer från en bransch som påverkas av regulatoriska krav, standarder och certifieringar. Du är van vid att anpassa arbetssätt, metoder och processer efter dessa krav och omständigheter och har god förståelse för Agila metoder och utvecklingsprocesser. Det är också ett önskemål att du har erfarenhet av kundnära arbete och att du har god kommersiell och affärsmässig förståelse.

För rollen bör du behärska både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift. Det är även ett krav att du har en relevant ingenjörsexamen inom elektronik, mekatronik eller en motsvarande utbildning.

Personliga egenskaper
Du är en förtroendeingivande, kommunikativ och stabil ledare som är intresserad av och får människor att utvecklas genom att tillämpa ett coachande ledarskap. Du har en positiv inställning till förändringar och trivs i en omgivning med hög utvecklingstakt. Du är driven och har förmåga att omsätta planer och mål till resultat och effekter. Eftersom verksamheten är utsatt för regulatoriska krav är det viktigt att du har förmåga att både skapa struktur, utveckla metoder och processer och få dessa att efterlevas i verksamheten. I rollen bör du trivas med såväl strategiskt arbete som att sätta dig in i detaljer i den operativa utvecklingsverksamheten.

Ansökan och intresse

I denna rekrytering samarbetar Inmotion med Boxhill Recruitment. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult ann.bender@bhill.se 0722140872 eller johanna.bergstrand@bhill.se 0730250447.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att följa lagar angående Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen.

Nyckelord: mjukvaruutveckling, applikationsutveckling, ledarskap, embedded systems, inbyggda system, R&D, produktutveckling, agila metoder

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV