Technical Manager till SafeLine i Tyresö

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

SafeLine är ett stabilt företag som tillverkar säkerhetsprodukter för hissar. Vi är den största oberoende tillverkaren specialiserad på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. Med över 25 års erfarenhet och över 300 000 installerade hisstelefoner söker vi nu en Technical Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Om du vill arbeta med pålitlig innovativ teknik och är intresserad av en ledande roll i en entreprenörskultur så kan detta vara rätt för dig.

Om Rollen

SafeLine har en spännande utvecklings- och framtidsplan med fokus på tjänster och IoT-lösningar på en molnbaserad plattform. Som Technical Manager leder och ansvarar du för grupperna R&D och Technical Support bestående av totalt 16 personer med kompetens inom mjukvaruutveckling och teknisk support. I den här rollen ansvarar du för planering och prioritering av gruppernas arbetsinsatser och säkerställer att utvecklingen ligger i linje med den övergripande strategin.

I ett nära samarbete med övriga delar inom SafeLine blir du en viktig del i vår resa mot framtidens teknik inom branschen. Din arbetsinsats kommer att ha stor inverkan för SafeLines fortsatta expansion.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Personalansvar
  • Se över att utvecklingsmetoder och processer finns på plats och är effektiva och strukturerade
  • Vara delaktig i att upprätta och efterleva Roadmaps
  • Nära samarbete med avdelningarna för produktion och testning
  • Upprätta budget och prognoser

Rollen rapporterar till SafeLine Group CEO.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande ledande roller inom systemutveckling. Du har din bas inom teknik/IT och vill fortsätta arbeta med innovativa tekniska produkter. Du har med fördel internationell erfarenhet och talar och skriver därmed engelska obehindrat. För denna roll bör du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Som chef är du närvarande och skapar förutsättningar för dina medarbetare. Du har en förmåga att arbeta strategiskt och nära verksamheten. Du är strukturerad och besitter förmågan att se helheter samtidigt som du är noggrann med detaljer. Egenskaper såsom prestigelös, självständig, flexibel och lösningsorienterad värderar vi högt.

Om SafeLine

SafeLine Sweden är ett svenskt företag som har sina rötter i Tyresö, strax söder om Stockholm. Företag har vuxit stabilt och haft en stark tillväxt som tagit dem utanför Sverige, vilket gör att de nu är ca 100 medarbetare representerade i 25 länder. Det finns även kontor i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien och England. Företagets framgångar har uppmärksammats i näringslivet och de har i flera år i rad blivit utnämnda till Gasellföretag och 8 gånger fått utmärkelsen Superföretag.

SafeLine är en av de största oberoende tillverkarna som är specialiserade på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. SafeLine tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Produkterna är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i fabriken strax utanför Stockholm. Deras egen design och utveckling har givit företaget dess framgång.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar SafeLine med Boxhill AB. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se alternativt Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV