Systemspecialist ServiceNow / Episerver till HSB Affärsstöd

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och forma det framtida HSB genom att vara med och vidareutveckla och förvalta systemen Episerver och ServiceNow?

HSB Affärsstöd är det nationella IT- och utvecklingsbolaget tillika navet i HSB:s digitala omställning. Vi befinner oss på en spännande resa där varje individ har en viktig roll. Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt i tak och med en varm atmosfär! Vill du vara med och göra skillnad?

Om rollen

Som Systemspecialist tillhör du affärsområdet Digitalt Möte inom HSB Affärsstöd. Din chef är Affärsområdeschefen och i din roll rapporterar du till Förvaltningsledare IT. Du arbetar primärt med systemen ServiceNow och Episerver och ingår i ett team med Förvaltningsledare IT och Verksamhet, med närhet till våra utvecklingsteam och support. Tillsammans vill vi leverera moderna digitala kanaler och support i världsklass till våra kunder och uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av: 

 • Delta i utförandet av vidareutveckling och uppgraderingar och t ex genomföra systemtester
 • Löpande dialog med drift- och systemleverantörer
 • Kommunicera driftstörningar till verksamheten
 • Avhjälpning av systemfel, felanalyser samt ärendeanalyser
 • Anmäla ärenden till leverantör samt följa upp dessa
 • Upprättande samt underhåll av applikationsdokument
 • Säkra kommande förvaltning och funktionalitet i utvecklingsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen i Stockholm.

Din bakgrund

Vi vill att du har:

 • Relevant akademisk examen inom IT, såsom systemvetare, dataingenjör eller liknande
 • Ett par års arbetslivserfarenhet av en likartad roll
 • Viss erfarenhet av programmering och/eller att läsa kod
 • Erfarenhet av någon av plattformarna ServiceNow och Episerver
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du affärsmässig med starkt mål- och resultatfokus. Du är proaktiv, lösningsorienterad och kan agera snabbt. Du har en god analytisk förmåga.

Vad kan HSB Affärsstöd erbjuda dig? 

En varm arbetsmiljö med högt i tak och snabb förändringstakt, där du erbjuds att vara med och bidra till HSB Affärsstöds fortsatta resa. Du får variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att genom egna initiativ skapa dig unika erfarenheter för framtiden. HSB Affärsstöd verkar i hela Sverige med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Placeringsort för den här tjänsten är Stockholm.Vad kan HSB Affärsstöd erbjuda dig? 

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar HSB med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Grevillius, tfn 072 727 62 94. maria.grevillius@bhill.se.

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen senast den 31 maj. Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Systemspecialist, application specialist, Episerver, ServiceNow

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV