Teamleader inom IAM

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Jobbar du inom IAM och har erfarenhet av operativt ledarskap? Är du dessutom nyfiken på ett nytt karriärkliv? Då kan den rollen som teamleader för IAM inom Skandias Koncernsäkerhetsavdelning vara som klippt och skuren för dig.

Vi söker dig som är intresserad av att vidareutvecklas inom området och vill jobba på koncernnivå i en dynamisk affärs- och IT miljö med olika utmaningar.

Din roll

Rollen innebär att vara Teamleader för Identitet & Åtkomst-teamet som har till uppgift att säkerställa att området fungerar ändamålsenligt och effektivt. Du ingår i Koncernsäkerhetsfunktionen och är en viktig spelare när det gäller att vidareutveckla området över tid.

Rollen innebär både strategiskt ansvar och operativt ledarskap vilket innebär ett helhetsansvar för en balanserad styrning av teknik, team och arbetssätt. Du kommer arbeta med att utforma, utveckla och förvalta behörighetsområdet på kort och lång sikt.

Teamet består av 5 erfarna och ambitiösa IAM-specialister. Din roll innefattar att planera och prioritera gruppens arbetsinsatser och att tillsammans med teamet säkerställa att ambitionsnivåer och leveranser för Identitet & Åtkomst ligger i linje med Skandias övergripande strategi.

I teamets ansvar ingår att

 • Vara delaktig i arbetet med att löpande underhålla målbilden och strategin för området.
 • Skapa och underhålla styrning för området
 • Styra och koordinera arbetet i framtagande av utbildningsplan, utbildningsmaterial, identifiera målgrupper samt genomförande av interna utbildningar inom området.
 • Kravställning, samordning och uppföljning av området Identitet & Åtkomst i sin helhet samt övergripande prioritering av åtgärder inom området för att tillse fullgod säkerhet.
 • Ansvar för genomförande och uppföljning av behörighetskontroller.

Din bakgrund

Vi söker dig som har

 • Bred erfarenhet av arbete med identitet & åtkomstrelaterade frågor
 • har förståelse kring de lagar och regler som slår mot området
 • erfarenhet av att arbeta i en komplex IT-miljö där kraven på säkerhet är höga
 • arbetat i ledande befattningar, t ex som Teamleader, funktionsledare, projektledare eller liknande.
 • relevant utbildning
 • behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Din profil

Du har en mycket god analytisk förmåga och är pedagogisk, uthållig och har hög integritet. Du tycker om att bidra i diskussioner och dialoger med övriga grupperingar inom och utanför IT och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du förstår vikten av att uppnå balans mellan affärsnytta och säkerhetsnivå och har en förmåga att ta självständiga beslut. Du levererar och visar upp resultat och har ett naturligt engagemang och drivkraft. Du har även en god förmåga att dokumentera på svenska och engelska.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Boxhill AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV