Systemutvecklare till JMs agila CRM team

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen!

Vi på JM befinner oss på en spännande resa där varje individ har en viktig roll. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Tillsammans bygger vi framtidens samhällen där människor skall leva och bo i flera generationer.

Om rollen

Vi söker en erfaren och entusiastisk C#/.Net-utvecklare med inriktning Dynamics 365 CE (CRM) till vårt agila inhouse-team på JM.

Rollen innebär att designa, utveckla och underhålla våra kundtillämpningar baserade på Dynamics 365 CE och Azure. Förutom att arbeta med utveckling och utforma tekniska lösningar kommer du i samarbete med teammedlemmarna och verksamheten definierar krav utifrån verksamhetens CRM-processer. Utöver det innebär rollen att:

 • Implementera integrationslösningar för att koppla samman Dynamics 365 CE med andra system och tjänster.
 • hantera konfiguration, anpassning och problemhantering av Dynamics 365 CE-tillämpningar.
 • utföra kodgranskningar, felsökning och optimering av befintlig kod.
 • utforska nya funktioner och tekniker inom Dynamics 365 CE och Azure och tillämpa dem i våra projekt och lösningar.

Din bakgrund

Vi letar efter en passionerad systemutvecklare som gillar att skapa innovativa lösningar. Du har flerårig erfarenhet av C#/.Net. Utöver det har du erfarenhet av utveckling och konfigurering i Microsoft Dynamics 365 CE (CRM) och Azure. Vi tror att du har kunskap och förståelse för CRM-processer och tycker att det är spännande att skapa lösningar till våra kunder över hela kundresan.

Utöver din tekniska expertis som systemutvecklare (C#/.Net) har du kunskap och erfarenhet av:

 • Azure och dess tjänster.
 • att utveckla och implementera Dynamics 365 CE-tillämpningar
 • att skapa anpassade arbetsflöden, processer och entiteter inom Dynamics 365 CE
 • JavaScript
 • dataintegration och användning av API: er
 • azure DevOps och CI/CD pipelines
 • agila utvecklingsprocesser
 • datamodellering.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av containerbaserad utveckling och Kubernetes
 • förståelse för Dynamics 365-plattformens olika moduler och deras samverkan.
 • certifieringar inom Dynamics 365 och Azure.
 • kompetens inom Azure Functions, Logic Apps, Azure Service Bus, etc.
 • Erfarenhet av säkerhetsarbete i molnbaserade lösningar.

Du har en, för tjänsten, relevant akademisk utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Om dig

För att trivas i teamet bör du ha en god social förmåga. Att samarbeta och dela med sig av kunskap faller sig naturligt för dig. Du har ett starkt intresse för teknik och problemlösning, och som person är du lösningsorienterad, driven och engagerad. Du har förmågan att tänka helhet samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Vad vi erbjuder

Det här är en chans för rätt person att utvecklas i en miljö där du kommer att ha möjlighet att påverka vår verksamhet dagligen. Vi erbjuder dig utvecklande och intressanta arbetsuppgifter i nära samarbete med användare och interna intressenter. Du kommer vara en del i ett marknadsledande, stabilt och lönsamt företag där digital utveckling är ett fokusområde och en viktig del av vår affärsverksamhet.

Vi vill skapa förutsättningar för att du ska kunna känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.

De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Ansökan och intresse

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar JM med Boxhill Recruitment. Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom på petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 16 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV