Researcher som vill utvecklas inom Rekrytering!

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Är du nyfiken på att utvecklas inom rekrytering och vill arbeta i ett flexibelt, ambitiöst bolag med blicken framåt? I över tio år har Boxhill hjälpt Sveriges främsta organisationer att rekrytera rätt inom IT och Tech. Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor och har förmågan att hålla många bollar i luften. Du har möjlighet att arbeta både heltid och deltid hos oss, antingen hemifrån eller på vårt kontor i centrala Stockholm. Detta är ett bra steg för dig som vill vidare i karriären med iver att lära och utvecklas. Du får en skräddarsydd introduktion och kommer arbeta nära en senior rekryteringskonsult eller uppdragsledare. 

Om jobbet

I vårt team arbetar vi tillsammans med hög energi och kvalitet samtidigt som vi prioriterar arbetsglädje, professionalitet och affärsmässighet. Våra kunder hör till några av Sveriges mest välkända och framgångsrika företag, ofta med tjänster som har digital eller teknisk anknytning.

Som researcher arbetar du främst med de första stegen i rekryteringsprocessen. Du är med från start i kundmöten för att få en gedigen bild av uppdraget, arbetsgivaren och rollen. Därefter genomför du kartläggning, headhunting och tidigt urval samt ansvarar för den första kontakten med potentiella kandidater. Om du inte har så stor erfarenhet börjar du med kartläggning och att identifiera kandidater för att sedan utvecklas i rollen mot bredare arbetsuppgifter och större ansvar. 

Vi välkomnar dig också att delta i vårt förbättringsarbete för att ständigt optimera och modernisera vår process och de verktyg vi använder för att hitta de allra bästa kandidaterna till våra processer.

Du kommer tillsammans med ansvarig search-konsult eller uppdragsledare vara delaktig i:

  • Delta i uppstartsmöte, kravspec-arbete och planering
  • Skriva annonser
  • Genomföra kartläggning och search
  • Kontakta potentiella kandidater och genomföra kvalificeringsintervjuer
  • Delta i intervjuer, bedömningar, kandidatpresentationer och referenstagningar
  • Ge feedback och återkoppling till kandidater

Vi erbjuder dig som vill utvecklas inom rekrytering att vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande IT-rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT. Hos oss jobbar både rekryterare med lång erfarenhet och nyare förmågor som vill växa inom rekrytering. Du kommer in i en ambitiös grupp och kommer få möjlighet att utbyta erfarenheter med engagerade och kompetenta kollegor, samtidigt som du får möjlighet att växa. Vi arbetar på ett flexibelt och modernt sätt där vi ses på kontoret några dagar i veckan. 

Vem är du?

Vi söker dig som är gillar mötet med människor och har erfarenhet av kundkontakt från ett tidigare jobb. Du kan antingen vara erfaren researcher, nyexad eller leta efter ett jobb parallellt med studier på högskola eller universitet. Beroende på din erfarenhet så kommer du att få arbetsuppgifter därefter och en skräddarsydd introduktion hos oss.

Du behöver ha god administrativ förmåga och vara duktig på att arbeta i olika typer av system, som exempelvis rekryteringsverktyg, HR-system, searchfunktion i LinkedIn eller motsvarande. Det är också viktigt att du är duktig på att formulera dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Du har god kommunikativ förmåga, jobbar med hög energi, hittar lösningar på problem och bidrar till ett positivt arbetsklimat och teamkänsla. I rollen ingår att ständigt sätta sig in i nya tjänster, därför behöver du vara nyfiken och intresserad av att förstå verksamheter och organisationer och sätta dig in i nya områden.

Intresserad?

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! Ansök via länken nedan, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Andrea Schwieler, andrea.schwieler@bhill.se, 070 - 768 59 74.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Företaget

Boxhill erbjuder sedan mer än tio år tillbaka headhunting och Executive Search till ledande positioner och specialisttjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering av IT-chefer, specialister och andra nyckelpersoner inom IT. Vi arbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag som kunder. För att anställa rätt person är det avgörande att ha kunskap och förståelse om företagets verksamhet och utmaningar. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om våra kunders kultur, mål och visioner har vi en tydlig bild över vem som behövs rekryteras. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation. För mer info se www.bhill.se

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV