Technical Sales Engineer

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Är du van vid tekniskt komplex försäljning och redo för uppgiften som Technical Sales Engineer för våra globala kunder? TeknoDetaljer växer och vi söker dig med god teknisk kompetens med driv och förmåga att skapa affärer!

Hos oss blir du en del av ett företag i framkant inom sin bransch! Du blir en nyckelperson i vår organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar med ett starkt kund- och medarbetarfokus! 

Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation och kärnkraft. Vår idé är att erbjuda våra kunder kompletta lösningar, från råmaterial till färdig produkt.

Om rollen

Som Technical Sales Engineer är du en del av vårt affärsområde Fjäderlindare. Kunderna inom området är starkt fokuserade mot den medicintekniska industrin och finns globalt i länder som t.ex. Schweiz, Tyskland, USA, Kanada och Mexiko. I rollen ansvarar du för att utveckla och identifiera affärsmöjligheter för våra fjäderlindarsystem. Det innebär ansvar över såväl specifika befintliga nyckelkunder samt identifiering och bearbetning av affärsmöjligheter hos kunder med potential.

För kunderna är du vår tekniska expert, från den första kundkontakten till kommande eftermarknadsaktiviteter där du har det övergripande ansvaret för kunden. Våra fjäderlindarsystem är tekniskt komplexa och skräddarsydda för varje specifik kund. Med din tekniska kompetens bidrar du till unika lösningar som passar den specifika kundens verksamhet.

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig produktion av våra maskiner i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen rapporterar du till Affärsområdeschef för Fjäderlindare. Du ingår i ledningsgruppen och medverkar i företagets strategiarbete. Resor förekommer i tjänsten. 

Vem är du?

För att trivas i rollen söker vi dig med en högskole – eller civilingenjörsexamen med relevant ingenjörsinriktning som t.ex. el, maskin, mekanik eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av teknisk komplex försäljning, helst från en projektorienterad affär som kännetecknas av långa säljcykler. Svenska, likväl som engelska, talar och skriver du flytande. Det är ett plus ifall du har kunskaper i det tyska språket.

Vidare ser vi det som meriterande ifall du tidigare har arbetat i en projektledande roll. Det är även en fördel om du har konstruktionserfarenhet och/eller inköp av tekniska komponenter. Har du erfarenhet från automationsindustrin är även det meriterande.

Som person kännetecknas du av ditt stora tekniska intresse. Du är affärsorienterad och för dig förefaller det sig naturligt att inge ett trovärdigt och prestigelöst intryck. Du besitter förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vår bästa kandidat är lyhörd med förmågan att hålla god ordning och struktur i sitt arbete.

Vi erbjuder dig

Hos TeknoDetaljer får du inte bara möjligheten att utveckla en affär inom ett segment med mycket stor potential, du blir även en del av ett världsunikt företag. Vi är den främsta leverantören av automatiserade/in-line fjädertillverkningslösningar för olika applikationer främst inom hälso- och sjukvårdsindustrin.

Vi erbjuder flexibla arbetstider med bra förmåner och ett sunt arbetsklimat. Vi värnar om våra medarbetare då ni är nyckeln till vår framgång!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV