Systemspecialister Installation

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och bygga ett helt nytt team i ett börsnoterat nordiskt bolag, där du får stor möjlighet att påverka, skapa och förbättra? Det händer mycket på Bravida och i samband med implementation av nya system ska också ett nytt team byggas! Har du erfarenhet från en liknande roll som Systemspecialist och vill vara med på en spännande resa? Då vill vi höra från dig!

Om rollen

Bravida är just nu inne i en transformationsresa där de genomför stora digitala satsningar inom hela koncernen. Detta innebär en stor tillväxtfas med många initiativ inom digitalisering och en del i denna resa är implementation av nya system och stärka upp med kompetens kring dessa. Här kommer du in och spelar en viktig roll!

Du tillför avdelningen Production Systems som ansvarar för att stötta Bravidas produktionsnära system. Du arbetar i ett team av Systemspecialister och System Manager och är en viktig länk mellan IT och verksamheten. Teamet ansvarar tillsammans för system inom Installation samt en del kringliggande system och integrationer. Du kommer få möjlighet att vara med och utforma din roll i en organisation där det händer mycket i högt tempo.

Dina arbetsuppgifter rör sig kontinuerligt i den löpande förvaltningen. Du kommer vara den tekniska bryggan mellan användarnas önskemål och systemet. Du kommer vara med och säkerställa effektiv förvaltning med en framåtblick gällande både digital förbättring och förändring. Du ser till att systemen uppfyller verksamhetens krav gällande funktionalitet, användbarhet, tillgänglighet och säkerhet. Du agerar lösningsarkitekt vid utveckling och har en strategisk framåtblick kring lösningsdesign. Du har hög systembehörighet och arbetar tillsammans med System Manager med operativa förändringar av systemen för att säkerställa att allt fungerar enligt högt ställda krav. Teamet agerar tillsammans tredje linjens support. 

Du rapporterar till Head of Production Systems.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för system och erfarenhet som Systemspecialist eller motsvarande roll. Vi bygger ett nytt team och söker därför Systemspecialister med olika inriktning och erfarenheter. Vi letar både efter dig som trivs i att arbeta nära affären och dig som gillar en teknisk roll som går djupt in i tekniken. Vi tror att du har erfarenhet inom systemförvaltning vill vara med och bidra till att etablera ett effektivt arbetssätt som präglas av struktur och ordning. 

Vi tror att du har en bred kunskap kring system och förmåga att sätta dig in i nya system, skulle du ha erfarenhet av systemen Dalux eller Cora PPM, ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du är bekväm med att arbeta både i team och är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god kommunikations-och analysförmåga, är tydlig och strukturerad i tal och skrift. Vi tror också att du är öppen och vill lära dig mycket nytt, vi på Bravida vill gärna att du kommer upp med nya områden och utmaningar såväl som frågeställningar som måste utredas. 

Vi erbjuder dig

Här får du stor möjlighet att utvecklas och fördjupa dina kunskaper hos en organisation som är i en spännande transformationsresa. Du kommer att få utbyta erfarenheter med kollegor som verkat länge inom branschen. Du får en ny roll i ett nytt team, därmed får du vara med och utforma rollen med stort eget ansvar att påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta. 

Ansökan och intresse

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! 

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Boxhill Recruitment. Vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på “Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Rekryteringskonsult Ottilia Liljeberg på ottilia.liljeberg@bhill.se alternativt 073-501 19 85. 

Bravida som arbetsgivare

Bravida sysselsätter över 12 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland och är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV