Identity Architect/Engineer

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Brinner du för identitetshantering och automatisering, och vill arbeta i framkant av Microsofts teknikstack både i privata och publika molnet, läs då vidare!

Om tjänsten 

Som IAM Architect / Engineer kommer du att bli en del av den nordiska IT-avdelningen som idag sysselsätter 140 medarbetare som stöttar verksamheten med allt från design, utveckling, implementation och drift av IT-lösningar med Microsoft i fokus. Du kommer ingå i teamet Technology Services som ansvarar för ett modernt private cloud-datacenter byggt på Microsoft-teknologi, Azure public cloud-lösningar med tyngden på SaaS och PaaS, samt workplace-infrastruktur. Teamet strävar efter att ständigt förbättras och du kommer ges stora möjligheter till personlig utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Som IAM Architect / Engineer kommer du att arbeta med att ta fram och driva identitets roadmap samt implementera och underhålla identitets och access lösningar. Detta kommer bland annat innebära att:

  • Underhålla och säkerställa drift av IAM plattformen
  • Effektivisera och automatisera hantering av identiteter och behörigheter
  • Lösa komplexa ärenden som är eskalerade från servicedesk
  • Felsökning och problemlösning av tjänster och implementering av nya lösningar
  • Vara drivande i arbetet med IAM roadmap 
  • Guida och supportera verksamhet och utvecklingsteam i identitetsrelaterade frågor
  • Ta fram och underhålla dokumentation

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning IT-infrastruktur, alternativt motsvarande förvärvad kunskap genom arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet och intresse för identitets- och behörighetshantering
  • Kunskap om Microsoft Identity Manager

I och med att vi befinner sig i en resa mot att gå mot en mer molnbaserad arkitektur, ser vi en stor fördel om du dessutom har erfarenhet och  stort intresse av Azure.

Vi erbjuder

En arbetsplats med ett stort kunnande, högt tempo samt en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra med visionen ”Leading holiday company dedicated to well-being”.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm med goda kommunikationer. Hos oss får du som anställd unika reseförmåner då vi tycker det är viktigt att du ska få se den produkt som du arbetar med. Vi har dessutom ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning. Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa i Nordic Leisure Travel Group!

Tjänsten är en heltidstjänst på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm. Vi arbetar minst 3 dagar i veckan på plats på kontoret och har möjlighet att arbeta från annan plats 2 dagar i veckan.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer, kontakta gärna Nordic Leisure Travel Groups samarbetspartner för denna roll, rekryteringskonsult Ottilia Liljeberg på Boxhill Recruitment, telnr. 073-501 19 58 alternativt mail ottilia.liljeberg@bhill.se

Om företaget

Nordic Leisure Travel Group som består av researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Hotels & Resorts (inkl. Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels), har funnits i över 60 år och är idag Nordens ledande resebolag. Vi erbjuder klassiska paketresor, egenpaketerade resor med reguljärflyg samt kryssningar. Under ett normalt år säljer vi runt 1,5 miljoner resor i de nordiska länderna. Ett av våra viktigaste satsningsområden är den digitala reseupplevelsen framåt. Vi har ett stort kunnande, högt tempo samt drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV