Manager Service Desk & Workplace

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Brinner du för service och vill jobba med att skapa och utveckla världens bästa användarupplevelse för dina kollegor runt om i vår koncern? Då vill vi höra från dig!

Om rollen

Som Manager Service Desk & Workplace kommer du att bli en del av den nordiska IT-avdelningen som idag sysselsätter 140 medarbetare som stöttar verksamheten med allt från design, utveckling, implementation och drift av IT-lösningar med Microsoft i fokus.

Vi letar efter dig som vill bli vår nya kollega med personalansvar för 8-12 medarbetare som arbetar inom Service Desk och Workplace. Du har det övergripande ansvaret för bemanningen i ditt team, att leveranserna från ditt team håller högt uppsatta kvalitetsmål samt att driva och arbeta med ständiga förbättringar. Du kommer att leda det strategiska arbetet för ditt team och ingå i en grupp med andra ledare där ni tillsammans spelar en viktig roll i att utveckla vår organisation, våra arbetssätt och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, engagera, och coacha teamet
  • Sätta- och följa upp mål och utvecklingsplaner
  • Effektivisera och driva förändringar i arbetssätt och rutiner

Din profil

  • Du har en bakgrund inom IT med mångårig erfarenhet av att leda support team i komplexa miljöer
  • Du har ett starkt driv och en vilja att utvecklas, lära dig nya saker och har förmågan att bygga starka relationer med olika typer av intressenter
  • Du har mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska och kan lätt visualisera dina idéer. Du är också tydlig i din kommunikation
  • Du är bra på att prioritera och att få saker att hända

Vi erbjuder

En arbetsplats med ett stort kunnande, högt tempo samt en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra med visionen ”Leading holiday company dedicated to well-being”. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Din placering blir i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm med goda kommunikationer och möjlighet till ett kombinerat arbete på kontoret och distans. Hos oss får du som anställd unika reseförmåner då vi tycker det är viktigt att du ska få se den produkt som du arbetar med. Vi har dessutom ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning. Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa i Nordic Leisure Travel Group!

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer, kontakta gärna Nordic Leisure Travel Groups samarbetspartner för denna roll, rekryteringskonsult Ottilia Liljeberg på Boxhill Recruitment, telnr. 073-501 19 58 alternativt mail ottilia.liljeberg@bhill.se

Om företaget

Nordic Leisure Travel Group som består av researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Hotels & Resorts (inkl. Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels), har funnits i över 60 år och är idag Nordens ledande resebolag. Vi erbjuder klassiska paketresor, egenpaketerade resor med reguljärflyg samt kryssningar. Under ett normalt år säljer vi runt 1,5 miljoner resor i de nordiska länderna. Ett av våra viktigaste satsningsområden är den digitala reseupplevelsen framåt. Vi har ett stort kunnande, högt tempo samt drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV