Senior Infrastrukturtekniker till Kungliga Operan

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Senior Infrastrukturtekniker till Kungliga Operan

Längtar du efter en miljö där du har möjlighet att skapa, forma och påverka IT-infrastrukturen? Har du erfarenhet av att själv driva infrastrukturprojekt, och förstår utmaningarna med att arbeta i en större verksamhet? Då kan Kungliga Operan vara ditt nästa steg! Vi söker en Senior IT-infrastrukturtekniker som kan komplettera vårt team med nyfikenhet, can-do attityd och med erfarenhet inom infrastrukturområdet. Teamet är placerat i anrika lokaler vid Kungsträdgården i centrala Stockholm och vi ansvarar tillsammans för att leverera en god och väl fungerande IT-miljö till Operans alla medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som Senior Infrastrukturtekniker har du ett helikopterperspektiv över Operans IT-infrastruktur där du driver utvecklingen i enlighet med verksamhetens strategi. Du kommer genomföra uppgraderingar av infrastrukturen och inneha det huvudsakliga driftansvaret inkl. felsökning i samarbete med dina kollegor. Bland annat är arbetet med våra nya verkstäder i Flemingsberg i full gång. En central del under det närmsta året är därför att planera och skapa den bästa tänkbara IT-infrastrukturen där. I rollen ingår även att stödja övriga teknikavdelningar på Operan med teknisk kompetens och att löpande öka IT-säkerheten inom infrastrukturområdet.

Vem är du?

Vi söker någon som har erfarenhet av, och ansvarat för, en större infrastruktur med minst några hundra anställda. Du har sedan tidigare arbetat med IT-drift och är van att hjälpa dina kollegor med stora och små problem. För dig är det inga svårigheter att själv driva infrastrukturprojekt och medverka vid implementering och tidsplanering. Du har även gedigen kunskap om inom Windows, Azure och Hyper-V.

Utöver detta tror vi att du har erfarenhet av:

● Fysiska switchar, servrar och storage
● Brandväggar
● TCP/IP, RADIUS
● Trådlösa nätverk
● Övervakningslösningar och backuplösningar
● Grundläggande linuxkunskaper
● Erfarenhet från supportområdet för att förstå vilka utmaningar användare och supportpersonal ställs inför

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. På IT-avdelningen är vi ett tight team som har högt i tak och gärna hjälper varandra. Som person tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och gillar att driva arbetet framåt. Vi längtar efter en nytänkande kollega som har fokus på leverans och uppskattar att finnas med i det stora och lilla. Du är van att följa processer och rutiner för att minimera risken för fel, men trivs också i en öppen och flexibel arbetsmiljö.

Om Företaget

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Hög kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal – konstnärlig, teknisk och administrativ – utgör ca 540 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna, hundratals konserter samt flera hundra aktiviteter och skolsamarbeten för barn och unga i och utanför Operahuset och via den digitala streamingtjänsten Operan Play. Kungliga Operan värdesätter de kvaliteter som mångfald och olikheter tillför verksamheten.

Ansökan

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

Kungliga Operan samarbetar med Boxhill Recruitment i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade.

Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Mikaela Axelsson mikaela.axelsson@bhill.se. Boxhill - A matter of Talents.

Varmt välkommen med din ansökan! På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV