Kungliga Operan söker en Infrastrukturtekniker

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Trivs du som bäst en miljö där du har möjlighet att skapa, forma och påverka IT-infrastrukturen? Då kan rollen som Infrastrukturtekniker på Kungliga Operan vara ditt nästa steg! Vi söker dig som kan komplettera Operans IT-avdelning med nyfikenhet, prestigelös attityd och erfarenhet inom infrastrukturområdet. Vi är placerade i Operahuset vid Kungsträdgården i centrala Stockholm och ansvarar för att leverera en god och väl fungerande IT-miljö till Operans alla medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som Infrastrukturtekniker arbetar du med drift, förvaltning och vidareutveckling av Operans IT-infrastruktur. Du ansvarar för den interna datahallen och arbetar med att säkerställa en stabil IT-drift i nära samarbete med övriga kollegor på IT-avdelningen. Rollen är bred och du arbetar både operativt med exempelvis felsökning och uppgraderingar, såväl som framåtblickande med fokus på utveckling av infrastrukturen. Ett fokusområde under det närmsta året är att implementera ny IT-infrastruktur i Operans nya verkstäder i Flemingsberg, som just nu håller på att byggas.

I rollen ingår även att stödja övriga teknikavdelningar på Operan med teknisk kompetens och att löpande bidra till att öka IT-säkerheten inom infrastrukturområdet.

Vem är du?

Du har arbetat flera år med operativ IT-drift i miljöer med åtminstone några hundra användare. Du har deltagit i flera IT-projekt där du har implementerat nya infrastrukturkomponenter med gott resultat och med minimal driftstörning för verksamheten.

Du har gedigen kunskap inom:

● Windows Server

● Datacenter-hårdvara (servrar, SAN, NAS, tejpstationer)

● TCP/IP, switchar, accesspunkter och brandväggar

● Övervakning och backup

Meriterande är kunskap och erfarenhet om inom Azure och Hyper-V samt grundläggande kunskaper inom Linux.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. På IT-avdelningen är vi ett tight team som har högt i tak och gärna hjälper varandra. I ditt arbetssätt är du prestigelös och hjälper dina kollegor med stora och små problem. Som person tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och gillar att driva arbetet framåt. Vi längtar efter en nytänkande kollega som har fokus på leverans och uppskattar att finnas med i det stora och lilla. Du är van att följa processer och rutiner för att minimera risken för fel, men trivs också i en öppen och flexibel arbetsmiljö. 

Om Företaget

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Hög kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal – konstnärlig, teknisk och administrativ – utgör ca 540 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna, hundratals konserter samt flera hundra aktiviteter och skolsamarbeten för barn och unga i och utanför Operahuset och via den digitala streamingtjänsten Operan Play. Kungliga Operan värdesätter de kvaliteter som mångfald och olikheter tillför verksamheten.

Ansökan

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

Kungliga Operan samarbetar med Boxhill Recruitment i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt!

Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade.

Om du har du några frågor om tjänsten, kontakta Mikaela Axelsson mikaela.axelsson@bhill.se. Boxhill - A matter of Talents.

Varmt välkommen med din ansökan!

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via Boxhills hemsida.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV