Systemspecialist SAP

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vi söker en Systemspecialist med erfarenhet av ERP som vill utvecklas inom SAP! Landshypotek Bank är mitt i en stark tillväxtresa där effektivisering, digitalisering och användning av data är viktiga ingredienser. Hjärtat i banken är vårt SAP-kärnbanksystem, ett av våra viktigaste verksamhetssystem. Vi bygger upp en stark IT-organisation för att effektivt vidareutveckla och digitalisera bankens tjänster och produkter mot våra kunder och ägare. Vill du vara med på resan?

Som Systemspecialist SAP får du ett stort ansvar med roliga och varierande arbetsuppgifter. Du får många kontaktytor inom både IT, verksamheten och leverantörer. Som Systemspecialist SAP får du en god förståelse för bankens processer och därmed stor möjlighet till utveckling.

Om rollen

Du kommer vara del av ett SAP-team som ingår i enheten ”System & Digital utveckling”, bestående av systemansvariga och systemspecialister med hög kompetens. SAP-teamet består idag av en teamledare och systemansvarig som leder det operativa arbetet i teamet, tillsammans med tre systemspecialister med olika inriktning. Snart välkomnar vi även en testare till teamet och kanske även dig!

Som Systemspecialist SAP blir du en viktig pusselbit till SAP-systemets och därmed bankens utveckling. Du kommer du arbeta med alla delar av systembacklogen såväl vidareutveckling, strategiska projekt, säkerhetsfrågor som en effektiv och framtidssäkrande förvaltning av SAP bankmodul. Du kommer att ha ett stort ansvar för det operativa arbetet med SAP och få möjlighet att utveckla din tekniska kompetens.

I rollen som Systemspecialist arbetar du både självständigt och i nära samarbete med andra. Vår utveckling är outsourcad, du kommer därmed ha nära relationer med såväl leverantörer som kollegor. Arbetet sker nära verksamheten för att länka samman verksamhetsprocesser och verksamhetsbehov till system. Vidare kommer du löpande att samarbeta med övriga funktioner i banken med analys och arbete med bankens kunddata.

Dina arbetsuppgifter består också av löpande hantering av incidenter, service requests och uppgraderingar. Du är en viktig support till verksamheten i att säkerställa korrekt data och att löpande ta fram rapporter och göra analyser.

Vi sitter centralt i Stockholm och du erbjuds möjlighet att åka ut till våra hubbar ute i landet för att lära känna användarna av ditt system. Mycket fokus i rollen ligger på service och support.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Systemspecialist har du tidigare arbetat med outsourcad systemutveckling/systemförvaltning och är väl bevandrad i ITIL-processen, främst för incident, request och problemhantering. Du har erfarenhet av analysarbete i ERP-system och har arbetat funktionellt i system med support och/eller konfiguration i flertalet år.

Om du har arbetat med bank, finans, försäkring eller SAP är det ett stort plus. Men vi ser också att du som har erfarenhet av annan regelstyrd verksamhet och andra större ERP-system är av stort intresse.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du, precis som vi på Landshypotek Bank, har ett stort kund- och affärsintresse. Du kommer vara en del av ett team av lagspelare där varje person är viktig och gör skillnad. Därav ser vi att du är en person som drivs av att arbeta i team och lyckas tillsammans med ditt lag. Du har en positiv inställning till systemsupport och trivs med att ha många kontaktytor internt såväl som externt. Vidare är du kommunikativ och hjälpsam såväl som prestigelös och gillar att arbeta proaktiv. Givet den struktur som förutsätts i ditt arbete gillar du även ordning och reda samt hittar effektiva lösningar.

Ansökan och intresse

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Landshypotek Bank med Boxhill Recruitment. Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta rekryteringskonsult Ottilia Liljeberg på ottilia.liljeberg@bhill.se alternativt 073-501 19 58.

Varmt välkommen med din ansökan!

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Vi erbjuder

Landshypotek Bank befinner sig mitt i en förändringsresa där du kommer att vara en viktig del. Hos oss välkomnas du till en trevlig, familjär atmosfär där vi värnar om varandra och har kul på jobbet! Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med stort kundfokus, utvecklande arbetsuppgifter och utrymme för egna initiativ och god möjlighet att påverka våra beslut. Eftersom vi är en mindre bank med närhet till kollegor från olika verksamhetsområden, finns det goda möjligheter att utvecklas, fördjupa och bredda ditt kunnande inom såväl SAP som bank.

Landshypotek Bank är en värderingsdriven bank. Vi menar att kulturen är något som formas i hur vi agerar varje dag. Som medarbetare på Landshypotek Bank strävar vi därför alltid efter att agera i enlighet med våra värderingar: Kunddriv, Handlingskraft, Glädje och Tillsammans.

Skulle du bo i Linköping eller Lund och kan tänka dig att resa till Stockholm ibland så är vi öppna för att du kan ha någon av dessa orter som hemmabas, två av våra hubbar ligger där.

Om Landshypotek Bank

Landshypotek Bank är en annorlunda bank med en stor uppgift där medarbetarna är avgörande för vår framgång. Skillnaden mellan vår bank och andra är att här kommer du märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål. Genom vår storlek har vi möjlighet att vara snabbfotade och ligga i framkant på marknaden vad gäller digitala lösningar och system. Landshypotek Bank utgörs av cirka 220 engagerade medarbetare på 19 kontor som tillsammans bidrar till ett rikare liv i hela landet. Sedan 1836 har vi finansierat satsningar inom jord- och skogsbruk och företagande på landsbygden. Idag erbjuder vi också bolån till husägare utanför storstäderna samt sparande för alla vars hjärtan klappar för en levande landsbygd.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV