Customer Success Manager

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Tribia är en ledande leverantör av samarbetslösningar för projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi digitaliserar och förbättrar projektgenomförandet och vi är marknadsledande i Norden med vår BIM-Collaborationlösning.

Nu letar vi efter dig som vill var med på vår tillväxtresa och skapa projektlycka hos våra kunder! Du får en självständig och fri roll med stora möjligheter att utvecklas. Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen och som vill effektivisera våra kunders vardag! 

Om rollen

Rollen som CSM är en tillsvidareanställning hos Tribia med placering i Solna och du rapporterar till företagets Manager för Consulting Services. 

Tribias tjänster används av såväl byggherrar som entreprenörer, men även projektledare, konsulter och arkitekter är viktiga kundgrupper. Du arbetar till största del med projekt i Stockholmsregionen vilket innebär allt från mindre lokala byggprojekt till större komplexa utvecklingsprojekt med hundratals intressenter.

I rollen ansvarar du för egna uppdrag där du arbetar rådgivande gentemot våra kunder. Genom stöttning och vägledning säkerställer du att våra kunder nyttjar våra digitala verktyg så effektivt som möjligt, från uppstartsmötet tills projektet är genomfört. För nya kunder säkerställer du en bra onboarding. Tillsammans med kunden är du med och utvecklar affären och du bidrar till produktutveckling samt skapar merförsäljning. 

Ansvar och arbetsuppgifter:

  • ansvara för uppstartsmöten och utbildningar om Tribias produkter
  • stötta kundprojekten med såväl bransch- som produktkunskap
  • fånga upp önskemål och behov från kunderna som skall tas vidare till utveckling
  • följa upp och säkerställa lyckat projektgenomförande 

Vem är du?

För att trivas hos oss är du en affärsorienterad person med stark känsla för såväl samarbete som service. Du arbetar strukturerat och resultatorienterat och du hittar alltid ett sätt att komma framåt i ditt arbete.

För oss betyder din branscherfarenhet mycket, men vem du är betyder minst lika mycket. Du har ett par års erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen och idag kanske du arbetar som projektör/konstruktör, BIM/CAD-samordnare alternativt en mer produktionsnära roll som t.ex. entreprenadingenjör.

Hos Tribia är vi engagerade för att hitta rätt personer för rätt jobb. En sann Tribian har kul på jobbet och delar med sig av sin kunskap, så att vi alla kan utvecklas och leverera ännu bättre tillsammans!

Om Tribia

Totalt sett består Tribia av ca. 80 anställda som utvecklar, levererar och förvaltar tre produkter som ingår i vår BIM-Collaborationlösning (Interaxo, Unizite och Bimeye). Huvudkontoret finns i Oslo och bland Sveriges ca. 15 medarbetare tillhör de allra flesta Solnakontoret. Idag är vi marknadsledande i Norden med vår BIM-Collaborationlösning – där projekt samlar in, kvalitetssäkrar och kommunicerar byggnadsinformation, i alla faser, från idé till förvaltning. Våra branschledande verktyg för projektbaserat samarbete hjälper våra kunder att reducera risker, förhindra fel och eliminera ineffektivitet.

Tribia är en del av Addnode Group – en koncern som förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna IT-företag som hjälper till att digitalisera samhället. 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tribia med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV