Service Manager Integration och Data Warehouse till JM

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen!Vi på JM befinner oss på en spännande resa där varje individ har en viktig roll. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Tillsammans bygger vi framtidens samhällen där människor skall leva och bo i flera generationer. 

Vi växer och vi letar efter dig som tillsammans med oss vill skapa värde på riktigt! Integration och Data Warehouse är ett området som vi nu fokuserar på att framtidssäkra genom moderna system och arkitektur. Som Service Manager inom Integration och Data Warehouse leder du arbetet i att förflytta oss till en modern lösning som kommer omfatta de nyaste teknikerna inom Azures integrationstjänster och Data Warehouse. Du blir en mycket viktig del av vår vision ”Vi lägger grunden till ett bättre liv”! Ett uppdrag för dig som drivs av att skapa nya lösningar och strategier!

Om tjänsten

Vi arbetar idag med en kombination av Microsoft Biztalk och molnbaserade integrationstjänster i Azure, samt har en traditionell intern Data Warehouselösning. Dessa lösningar förvaltas idag av externa partners. Vi planerar nu att förflytta oss till modernare skalbar miljö som nyttjar de senaste teknikerna för EDW och integration, samtidigt som vi vill bygga upp det interna kunnandet. Som Service Manager Integration och Data Warehouse blir du den sammanhållande nyckelpersonen i dessa initiativ.

I rollen som Service Manager Integration och Data Warehouse tillhör du enheten för IT Utveckling, gruppen för Koncerngemensam IT. Du rapporterar till JMs chef för Koncerngemensam IT. Tillsammans med din grupp som bl.a. ansvarar för drift, förvaltning och utveckling inom olika IT områden på koncernnivå får du en viktig roll med ett primärt ansvar att säkra stabila och tillförlitliga tjänster som skapar värde för vår verksamhet. Du får en central roll i vårt arbete med framtida integrationsstrategier där du är med och planerar, driver och styr och där du sätter din prägel på arbetsätt och principer. Du får stor möjlighet att påverka det framtida arbetssättet och även vår framtida målmiljö.

Vi är en beställarorganisation och du är vår viktiga länk mellan verksamheten och våra leverantörer, exempelvis vår externa part inom IT drift. Du ansvarar för tjänster och applikationer inom förvaltningsobjektet Integration och Data Warehouse där det dagliga arbetet bl.a. innefattar underhåll- och affärsplaner, riskbedömningar, kvalitet, SLA (service level agreement) och LCM (life cycle management) samt budget och utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på JM’s moderna och fina lokaler i Frösunda.

Din bakgrund

För att framgångsrikt ta dig an rollen hos oss vill vi att du under flera års tid har arbetat i en liknande roll eller t.ex. som en service delivery manager hos en leverantör. Eftersom rollen innebär många kontaktytor vill vi att du tidigare har hanterat flertalet interna och externa kontakter, föredragsvis i en roll där du agerat tjänsteägare. Du har erfarenhet av att koordinera och agera på kritiska incidenter och problemärenden. Du behärskar integrationsteknik och har förståelse för data warehouse. Om du har erfarenhet av ”data lake” och kunskap om ITIL är det meriterande.

Du har en, för tjänsten, relevant akademisk utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen vill vi att du är kommunikativ, lyhörd och serviceminded. Du är en driven person med förmågan att arbeta självständigt och i samarbete med andra. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet och hög kvalitet. 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar JM med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV