Mekanisk konstruktör till TeknoDetaljer i Järfälla

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Har du erfarenhet av mekanisk konstruktion och vill arbeta brett i utvecklingen av framtidens medicinteknik? Som mekanisk konstruktör hos TeknoDetaljer blir du en mycket viktig del av hela processen, från ritning till färdig produkt, där du får vara med och påverka.

Låter det här som du? Då vill vi höra av dig!

Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Efterfrågan på vår maskin, fjäderlindaren, som bl.a. används i produktion för avancerade sprutor har vuxit kraftigt de senaste åren och vi ser en fortsatt hög global efterfrågan på våra maskiner. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation och kärnkraft. Vår styrka är att ha nästan allt under samma tak, som t.ex. svarvning, fräsning, svetsning och montering.

Om rollen

Som mekanisk konstruktör är du en viktig del i hela vår process där ditt primära ansvar är konstruktion av våra automationsutrustningar. Varje projekt vi tar oss an är unikt och skräddarsytt för våra kunder med allt högre ställda krav. Vi utgår från en standardiserad produkt där du arbetar med design och beredning i syfte att optimera dem. Du deltar även i produktutveckling av ny utrustning, från design till godkänd maskin.

Ditt arbete sker främst i 3D CAD-programmet Inventor. Dagligen har du ett nära samarbete med vår elkonstruktör, produktionsledare och försäljningsansvarige i syfte att nå rätt leverans vid rätt tidpunkt. Förutom design arbetar du med teknisk beredning av produkter i vårt affärssystem Monitor. Du tar fram tekniska manualer och genomför ett visst eftermarknadsarbete. På sikt arbetar du även med projektledning.

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig produktion av våra maskiner i lokalerna i Järfälla. I rollen rapporterar du till Affärsområdeschef för Fjäderlindare (Automationsutrusning).

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mekanisk konstruktion och som vill fortsätta karriären i en produktionsmiljö. Du har kunskap och erfarenhet inom 3D CAD-programmet Inventor eller liknande. Du har arbetat i ett affärssystem och du har god Office-vana. Har du arbetat med konstruktion inom skärande bearbetning är det meriterande. Vi tror att du har en utbildning med, för rollen, relevant inriktning.

Som person är du noggrann och du utför ditt arbete metodiskt. Du ser dig aldrig som fullärd utan du vill konstant hålla dig uppdaterad med det senaste inom din specifika nisch. Eftersom rollen innefattar många kontaktytor, såväl internt som externt, har du god samarbetsförmåga och du talar och förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV