Supporttekniker

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du jobba i ett tight team med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas? Vår IT-support är baserad på Stockholmskontoret. Vi levererar högkvalitativ teknisk service och support till samtliga våra 19 kontor runt om i landet. Har du en bakgrund inom IT-support, gillar att lösa problem och får energi av att ha kontakt med människor? Då kan du vara vår nästa medarbetare på Servicedesk.

Landshypotek Bank utgörs av cirka 200 engagerade medarbetare på 19 kontor som tillsammans bidrar till ett rikare liv i hela landet. Skillnaden mellan vår bank och andra är att här kommer du märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål. Genom vår storlek har vi möjlighet att vara snabbfotade och ständigt sträva efter att utvecklas framåt.

Om rollen

IT-support hos Landshypotek Bank består av ett ambitiöst team med familjär stämning. Beroende på hur dina intressen ser ut inom IT har du möjlighet att växa och utvecklas hos oss. Du kommer att få möjlighet att fördjupa dina tekniska kunskaper, få förståelse för hur banken fungerar och samarbeta tätt med andra avdelningar inom IT och få möjlighet att utbyta erfarenheter med engagerade och kompetenta kollegor.

Supportteknikerna ansvarar gemensamt för IT-relaterade ärenden som kommer in via ärendehanteringssystem, telefon eller mail. Dessa tas emot, följs upp och avslutas med fokus på kundnöjdhet. Hos oss får du driva vidare mycket på egen hand och vara med i arbetet för att vi hela tiden ska bli bättre. Du kommer att supporta och lösa problem själv eller styra och koordinera mellan olika leverantörer kopplat till incidenter och beställningar.

Dina dagar kommer också bestå av:
• Support inom videokonferenslösningar, mobiltelefoni, skrivare och nätverksärenden
• Hantering av användare i AD och Exchange
• Behörighetsförändringar och kontohantering
• Installation och ominstallation av datorer

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Supporttekniker tror vi att du har erfarenhet från IT-support eller motsvarande, att du har en bred kunskap och nyfikenhet för IT och ett intresse för att fördjupa din kunskap ytterligare.

Vi ser gärna att du har:
• Erfarenhet av AD, MS-Windows, applikationssupport, IOS, Exchange och SCSM
• Kunskap inom ITIL och Service Management
• God kännedom kring nätverk i felsökningssyfte.
• Erfarenhet av implementations och utrullnings-projekt.

Om du har erfarenhet från Bank och finanssektorn och har erfarenhet inom IT-säkerhet eller molntjänster så är det också en stor fördel.

Som person bör du ha både en hög grad av service och samtidigt, analytisk förmåga och säkerhetstänk då IT-säkerhet är en fråga som ständigt prioriteras hos oss. Du gillar att bidra till att förbättra arbetssätt. Vi tror att du trivs i en familjär arbetsmiljö där det är högt i tak och nära samarbeten mellan olika avdelningar. Du är kommunikativ och du tycker om att ha breda sociala kontakter och att bygga relationer inom banken så väl som med våra leverantörer av IT-tjänster. Du arbetar både noggrant och effektivt, har ett eget driv och initiativförmåga.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig gemenskap i ett tajt team bestående av engagerade och kunniga kollegor. Såväl som nära samarbete med andra IT-avdelningar och därigenom stora möjligheter att utvecklas på ett personligt plan inom det område som just du tycker är extra spännande. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med utrymme för att ta egna initiativ och driva servicedesk till att göra ett så bra arbete som möjligt för samtliga medarbetare på Landshypotek Bank och alla våra kunder.

Landshypotek Bank är och vill vara en värderingsdriven bank. Det är våra kunder som äger banken och vi strävar hela tiden efter att vara långsiktiga i vårt arbete. Vi tror inte att kulturen är något som sitter i väggarna utan vi tror att kulturen finns i hur vi agerar varje dag. Som medarbetare på Landshypotek Bank strävar vi därför alltid efter att agera i enlighet med våra värderingar Kunddriv, Handlingskraft, Glädje och Tillsammans.

Intresse och ansökan

Låter det intressant? Då vill vi höra mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Landshypotek Bank med Boxhill Recruitment. Vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Ansök genom att klicka på ”Ansök här”, vi lovar att det går enkelt och att dina uppgifter blir säkert hanterade. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Ottilia Liljeberg, ottilia.liljeberg@bhill.se eller Aliaksandra Maslava, aliaksandra.maslava@bhill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV