Elkonstruktör till TeknoDetaljer

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du arbeta i en utvecklande roll för framtidens medicinteknik? Har du flera års erfarenhet av att skapa konstruktionslösningar och god kännedom om maskinsäkerhet? I så fall kan rollen som elkonstruktör hos TeknoDetaljer vara något för dig!

Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation, kärnkraft och försvar. Vår styrka är att ha nästan allt under samma tak, som t.ex. svarvning, fräsning, svetsning och montering.

Om rollen

Som elkonstruktör är du en mycket viktig del i hela vår process, från ritning till färdig produkt. Ditt främsta ansvar är att designa och uppdatera el- och pneumatikschema för våra automationsutrustningar. Du arbetar dels med konstruktion av våra befintliga automationsprojekt men du har även en mycket viktig roll i vår produktutveckling. Varje projekt är anpassat för kund enligt specifika kundkrav. Du följer projektet på nära håll, från uppstart till godkänd maskin. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare, som t.ex. produktionsledare och programmerare och tillsammans säkerstälIer ni att våra maskiner når de höga krav som våra kunder ställer.

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig produktion utav våra maskiner i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen kommer du att rapportera till Affärsområdeschef för Fjäderlindare.

Din bakgrund

För att framgångsrikt axla rollen hos oss söker vi nu dig som har arbetat med elkonstruktion under ett par års tid, i t.ex. Eplan eller Elprocad. Du har erfarenhet från arbete i produktionsmiljö och du trivs som allra bäst när du får arbeta nära tekniken. Du har god kunskap om maskinsäkerhet där vi helst ser att du själv har arbetat inom området, men din kompetens kan även ha förvärvats genom t.ex. goda samarbeten med annan part. Vi finner det starkt meriterande om du har erfarenhet av PLC-programmering. Du besitter förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

För att du skall trivas är du noggrann, prestigelös och du når uppsatta mål. Vi tror att du har en utbildning med relevant inriktning alternativt att motsvarande kompetens på annat sätt. Vi vill att du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV