Testingenjör till SafeLine

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Har du en bakgrund inom utveckling och test? Är du intresserad av en roll med mycket stort eget ansvar och påverkan på såväl arbetssätt som rutiner? Lockas du dessutom av att arbeta med innovativ teknik och spännande produkter kan detta vara helt rätt för dig!

SafeLine är ett stabilt företag som tillverkar säkerhetsprodukter för hissar. Vi är den största oberoende tillverkaren specialiserad på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. SafeLines produkter är skräddarsydda för hissbranschen som tillverkas och utvecklas på plats i fabriken i Tyresö. Med över 25 års erfarenhet och över 300 000 installerade hisstelefoner söker vi nu en testingenjör som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Om Rollen

SafeLine har en spännande framtidsplan med fokus på den moderna hissäkerheten med tjänster och IoT-lösningar på en molnbaserad plattform. Som testingenjör hos oss arbetar du brett med stort fokus på att planera och strukturera våra testprocesser. Du skriver testspecifikationer och du utför mjukvarutestning, såväl manuell som automatiserad. Du skriver testrapporter samt planerar och utför produkttester i såväl hårdvara som mjukvara med noggrann dokumentation av ditt arbete. Som testingenjör kommer du att utgöra en viktig del för SafeLines fortsatta resa med ditt sätt att effektivisera och utveckla nya arbetssätt inom ditt specifika område.

Du ingår i vår R&D avdelning och arbetar tätt tillsammans med de övriga i teamet. För närvarande sätter vi stort fokus på vår digitaliseringsresa i syfte att fortsatt framtidssäkra säkerheten i våra kunders hissystem. Hos oss har du chansen att följa din produkt genom hela kedjan då vi även har tillverkning i lokalerna i Tyresö.

I rollen rapporterar du till SafeLines Technical Manager.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av såväl mjukvaruutveckling som test. Vi vill att du tidigare har arbetat med t.ex. Python, C/C++, C#, GIT, Selenium eller motsvarande. Du har erfarenhet av testutveckling och testautomatisering och du har arbetat med GUI-utveckling och backend-test. Hos oss arbetar vi alltmer agilt och därför ser vi helst att du kommer från en agil arbetsmiljö. En certifiering inom ITSQB finner vi meriterande.

Som person har du ett stort intresse för teknik. Du är lösningsorienterad och du har en förmåga att finna strukturer i ditt sätt att arbeta. Du trivs med att arbeta självständigt och ta mycket eget ansvar, men du har även en god samarbetsförmåga och trivs i situationer där du arbetar tillsammans med andra i teamet.

Om SafeLine

SafeLine Sweden är ett svenskt företag som har sina rötter i Tyresö, strax söder om Stockholm. Företaget har vuxit stabilt och haft en stark tillväxt som tagit dem utanför Sverige, vilket gör att de nu är ca 100 medarbetare representerade i 25 länder. Det finns även kontor i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien och England. Företagets framgångar har uppmärksammats i näringslivet och de har i flera år i rad blivit utnämnda till Gasellföretag och 8 gånger fått utmärkelsen Superföretag.

SafeLine är en av de största oberoende tillverkarna som är specialiserade på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. SafeLine tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Produkterna är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i fabriken strax utanför Stockholm. Deras egen design och utveckling har givit företaget dess framgång.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar SafeLine med Boxhill AB. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se, 073-0250447.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV