Automationsingenjör/PLC-programmerare

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du arbeta i en utvecklande roll för framtidens medicinteknik? Är du dessutom en van PLC-programmerare av utrustning med högt ställda krav? Då kan rollen som Automationsingenjör/PLC-programmerare hos TeknoDetaljer i Järfälla vara något för dig!


Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation, kärnkraft och försvar. Vår styrka är att ha nästan allt under samma tak, som t.ex. svarvning, fräsning, svetsning och montering.

Om rollen

Som automationsingenjör/PLC-programmerare hos oss har du en nyckelroll. Primärt ansvarar du för PLC-programmeringen av våra maskiner från början till slut. Du arbetar med idrifttagning inklusive support vid acceptanstest före och efter leverans. Vidare arbetar du med felsökning i levererad utrustning samt kommunikationslösningar kopplade till dessa. Du kommer även att utbilda och instruera våra kunder i levererad utrustning.

Till din hjälp har du kollegor som t.ex. vår elkonstruktör, mekanikkonstruktör och produktionstekniker. Du arbetar nära våra maskiner vilket gör att du får snabb feedback och tydligt ser vad din kod genererar. Rollen innebär självständigt kodande samt samarbete med kollega för att hantera större projekt och redan levererad utrustning. Dina arbetsuppgifter innefattar en blandning av nyutveckling, implementering av nya funktioner, underhåll av befintlig kod och testkörning.

Att arbeta hos TeknoDetaljer innebär en chans att på plats följa ditt projekt genom hela kedjan eftersom samtlig produktion sker i lokalerna i Veddesta, Järfälla. Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Du rapporterar till företagets Affärsområdeschef för Fjäderlindare (Automationsutrustning). Tjänsten kan innebära resor till utlandet för driftsättning och support.

Din bakgrund

För att framgångsrikt axla rollen hos oss söker vi dig som har gedigen erfarenhet av PLC-programmering. Hos oss arbetar vi i Allen-Bradley/Rockwell miljö. Du har minst tre års relevant erfarenhet inom automation och du kan såväl läsa som förstå el- och pneumatikscheman. Sedan tidigare är du van vid arbete i produktionsmiljö. Du bör ha förmågan att utifrån manualer och tekniska beskrivningar självständigt kunna hantera såväl programmering som testkörning av maskinen eftersom du ansvarar för implementeringen när hårdvara adderas med nya komponenter.

Med din problemlösningsförmåga utgår du ifrån att ”allt är möjligt” och du levererar med kvalitet på utsatt tid. Du kan arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Som automationsingenjör/PLC-programmerare kommer du att ha mycket kontakt med TeknoDetaljers intressenter, såväl medarbetare som kunder, främst internationella. Vi vill därför att du kan kommunicera väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!


Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV