Verksamhetsutvecklare med Processansvar för B2B-processen

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Söderberg och Partners är en av Sveriges ledande och snabbast växande aktörer inom finansiell rådgivning. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Vårt mål är att ha de nöjdaste kunderna och vara den bästa samarbetspartnern för kundföretag och dess anställda.

Rollen är en del av teamet Produkter & Tjänster som ansvarar för processerna och verktygen för all rådgivning till kundföretag och dess anställda liksom produkterna till dessa. Du rapporterar till chefen för Produkter & Tjänster. Vi söker dig som vill stödja våra rådgivare att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kundföretag och vill ansvara för att vårt kunderbjudande når alla kundföretag på ett effektivt, smart och enkelt sätt. Du har erfarenhet av en liknande roll inom pension, bank eller försäkringsbolag och gillar utmaningar. Om rollen

Om rollen

Som ansvarig B2B- processen ligger det på ditt bord att ansvara för att vi har de bästa lösningarna och att vårt kunderbjudande, våra produkter och tjänster, når alla kundföretag på ett effektivt, smart och enkelt sätt.

Du kommer ha många kontaktytor och samarbeta med hela organisationen där våra kundföretag, rådgivare och administratörer är dina främsta intressenter och även samarbeta med vår IT-organisation för att säkerställa framdrift och leveranser.

Du kommer ansvara för hela B2B-processen vilket innefattar:

  • Ansluta, vårda och vidareutveckla kundföretag
  • Ledning, styrning och förbättring av processen
  • Utveckla och hålla våra produkter till kundföretag på en state of the art-nivå

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknade roll som processansvarig, affärsutvecklare, business analyst, produkt eller tjänsteansvarig. Det är en fördel om du kommer från finansbranschen och det är extra meriterande med erfarenhet och kunskap inom pensionsområdet och/eller försäkringsförmedling.

Du gillar en bred roll där du får vara både operativ och strategisk. Du brinner för att skapa värde för kunder. Du rör dig obehindrat på olika nivåer och inom olika delar av organisationen, kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt och gillar att samarbeta. Du har förmågan att kunna omsätta idéer och möjligheter, egna och andras, till att bli praktiskt genomförbara och driva igenom dessa. Du är en lagspelare med hög arbetskapacitet. Det är också viktigt att du är självgående, driven, nyfiken och är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Söderberg och Partners med Boxhill Rekrytering. Du söker tjänsten genom att klicka på “Ansök här”. Sista ansökningsdag är 30 maj. Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann Bender på ann.bender@bhill.se.

På grund av lagar angående personuppgiftshantering tar vi inte emot ansökningar via e-mail och ber dig skicka din ansökan via ansök-knappen.

Om Söderberg och Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV