Systemansvarig inom behörighet och identitet till Skandia

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Har du erfarenhet av styrning och administration av behörigheter och identitet? Lockas du av att arbeta i en inspirerande och komplex IT-miljö med höga säkerhetskrav? Då kan rollen som Systemansvarig på vår Koncernsäkerhetsavdelning vara något för dig!

DIN ROLL

Din primära uppgift blir att ansvara för utvecklingen och förvaltningen av behörighet och identitet i vår centrala produkt för området; Sailpoint IIQ. Produkten utgör navet i Skandias livscykelhantering av behörigheter och identiteter. Du ingår i ett team av behörighetsspecialister och du säkerställer systemets funktionalitet på såväl kort som lång sikt. Du ansvarar för leveransen inom givna ramar, samt för upprätthållandet av aktuell dokumentation för systemet. Du säkerställer att systemet har en uppdaterad livscykelplan; en plan som även stämmer överens med vår övergripande tekniska roadmap.

I rollen är du Skandias IT-representant mot externa leverantörer och systemets användare. Vid t.ex. infrastrukturförändringar är du den som beställer och kravställer gentemot andra IT-enheter. Du planerar, leder och följer upp utvecklings- och förvaltningsuppdrag. Vidare ser vi att du är en bidragande del i arbetet med att upprätta, utföra och följa upp förvaltningsplan och SLA.

Teamet du arbetar tillsammans med är placerade på avdelningen Koncernsäkerhet. Vi arbetar som ett agilt team inom ramen för SAFe som är det ramverk Skandia använder i sin IT-utveckling. Inom teamet är ditt fokus av teknisk natur d.v.s. att du skall förstå och kunna hantera produkten. Du löser tekniska frågeställningar med eller i samverkan med extern experthjälp. Du kommer att utbilda dig kontinuerligt i produkten.

Vi som arbetar på Koncernsäkerhet har fått ett tydligare mandat inom Skandia och med det även nya spännande utmaningar.
Vi arbetar aktivt för ett tryggt och säkert Skandia som våra kunder känner tillit till. Koncernsäkerhetsarbetet berör samtliga på Skandia, vilket innebär att vi dagligen har kontakt med Skandias affärsområden samt medarbetare och stöttar i såväl projekt som i löpande förvaltning där vi ständigt arbetar för en ökad medvetenhet för säkerhet.

DIN BAKGRUND
För att lyckas i rollen som Systemansvarig inom området har du några års erfarenhet av arbete med någon av de lösningar som finns på marknaden för styrning och administration av behörigheter och identitet. Det är särskilt meriterande om du arbetat med Sailpoint IIQ. Du har arbetat i en komplex IT-miljö där kraven på säkerhet är höga. Kunskap inom programmering eller scriptning är meriterande.

Du har ett stort intresse för området och håller dig uppdaterad på utvecklingen. Du tycker om att lära dig nya tekniska lösningar och verktyg.

Du har en mycket god analytisk förmåga och är pedagogisk, uthållig och har hög integritet. Du vill bidra i diskussioner och dialoger med övriga grupperingar inom och utanför IT och har en god kommunikationsförmåga. Du förstår vikten av att uppnå balans mellan affärsnytta och säkerhetsnivå och du besitter förmågan att ta självständiga beslut. Du levererar och visar upp resultat och har ett naturligt engagemang och drivkraft.

ATT JOBBA PÅ SKANDIA

Vi har en lång historia av innovationer, därför är nyfikenhet och viljan att förändra viktigt för oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och påverka.

Företagskulturen på Skandia bygger på engagemang från ledare och medarbetare, en vilja att lära sig nya saker och en förmåga att kunna ta ansvar för att uppnå sina egna personliga mål. Vi vill göra skillnad, både för våra kunder, för medarbetare och för samhället. Skandia satsar även på kontinuerlig kompetensutveckling samtidigt som balans i livet värderas högt. På Skandia får du en spännande resa på ett företag som i vissa sammanhang redan är branschledare och i andra en vass utmanare. Det ger möjlighet att driva utveckling i branschen och få det bästa av två världar.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Boxhill AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se, alternativt 073-0250447.

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV