Ekonomichef till AddSecure

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du arbeta på ett marknadsledande svenskt företag som säkrar kritisk kommunikation och data i en uppkopplad värld? AddSecure är ett snabbväxande teknik- och kommunikationsföretag med en stark position i både Norden och Europa. Nu söker vi en ny ekonomichef till affärsområdet Smart Alarms.

Om rollen

AddSecure växer kontinuerligt både organiskt och via förvärv i Europa. Detta gör att vi behöver förstärka ekonomifunktionen för Smart Alarms för att även fortsättningsvis möta höga krav på leverans och kvalitet. I din roll som ekonomichef för Smart Alarms i Sverige leder du ett team på fyra personer. Rollen rapporterar till VP Finance Smart Alarms.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

 • Personalansvar för fem medarbetare
 • Ansvarig för all löpande redovisning och finansiell rapportering för affärsområdet Smart Alarms Sverige
 • Bistå kollegor i komplexa redovisningsfrågor
 • Skapa rapporteringsstruktur för nya förvärvade bolag in till AddSecure
 • Kontinuerlig utveckling av bolagets ERP-system
 • Ansvara för budget, prognos, uppföljning
 • Anpassa redovisningen till IFRS
 • AdHoc rapportering
 • Ta fram handlingsplaner för att garantera att årliga finansiella mål uppnås
 • Upprätta årsredovisning, inkomstdeklarationer
 • Kontaktperson mot revisorer

Till din hjälp har du kollegor i teamet och övriga kollegor inom ekonomifunktionen på Smart Alarms. Vi är ett sammansvetsat gäng på ett företag som ser medarbetarna som sin viktigaste tillgång. Vi sitter i fina lokaler på huvudkontoret vid Telefonplan

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av en roll som ekonomichef och du har ca 10 års erfarenhet från redovisning med dess ingående delar. Därutöver vill vi att du har:

 • Akademisk examen inom ekonomi / redovisning / företagsekonomi eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
 • Ledarerfarenhet och erfarenhet av formellt chefskap
 • Erfarenhet från IFRS
 • Har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av att arbeta med att ta in förvärvade bolag i bolagsstrukturen. (Meriterande)

Vi ser att du har god erfarenhet av arbete i ERP. Vi har Microsoft Dynamics NAV samt Exflow för elektroniska fakturahantering. Vi arbetar även i AARO. Det är ett plus om du har erfarenhet av dessa applikationer alternativt applikationer med motsvarande funktionalitet.

Dina personliga egenskaper

Som person har du god ledarskapsförmåga och är kommunikativ. Det händer mycket på bolaget genom att vi växer och för att trivas hos oss gillar du att vara på en arbetsplats i ständig förändring. Tillväxt ställer krav på att du har god förmåga att skapa struktur och kan prioritera arbetsuppgifter för dig själv och andra. Du kan ”kavla upp ärmarna” vid behov och har ett prestigelöst förhållningssätt. Därutöver har du eget driv och är resultatorienterad.

Vårt erbjudande

Hos oss finns möjligheten att arbeta i en internationell miljö med drivna och positiva kollegor. Vi är ett företag som fokuserar mycket på vår företagskultur och våra värderingar. Människor på AddSecure är vår största tillgång – på riktigt! För oss är det av stor vikt att bygga en företagskultur där våra medarbetare trivs och vill prestera. Våra värderingar är enkelhet, kundfokus, laganda och samarbete, och vi förväntar oss att alla som arbetar på företaget ska bidra till dessa värderingar. Skulle du vilja vara en viktig del av vår spännande resa? Då vi ser fram emot att få din ansökan och välkomnar dig till den växande AddSecure familjen

Vill du veta mer?

I denna rekrytering har AddSecure valt att samarbeta med Boxhill Recruitment. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Grevillius, telefon: 072 - 727 62 94 eller e-mail: maria.grevillius@bhill.se

Välkommen med din ansökan

Ansök med ditt CV genom att klicka på ”Ansök här”. För att följa gällande lagar angående personuppgiftshantering ber vi dig att inte skicka ansökningar via e-post, utan genom ansökningsknappen ”Ansök här”. Sista ansökningsdag är 14 april. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Om AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av förstklassiga IoT-lösningar med ett fokus på säker kritisk kommunikation och data. Mer än 100 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet- och automatisering, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och verksamhetskritiska applikationer med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och skapar affärsnytta.

De säkra och pålitliga helhetslösningarna inom affärsområdena Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue, Smart Surveillance och Smart Transport bidrar till att göra världen till en säkrare och smartare plats.

Företaget, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 880 anställda i 15 länder. AddSecure har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och har regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014.

Sökord: ekonomichef, financial manager, finance, ekonomi, controller

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV