Sales Representative till AddSecure

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du arbeta på ett marknadsledande svenskt företag med en väletablerad teknisk produktportfölj som säkrar kritisk kommunikation och data i en uppkopplad värld? AddSecure är ett snabbväxande teknik- och kommunikationsföretag med en stark position i både Norden och Europa. Vi är ett företag som ser medarbetarna som sin viktigaste tillgång.

Är du en ambitiös, engagerad och kompetent säljare som vill ta ansvar för att utveckla företagets position inom Smart-Transport i Sverige, så har AddSecure redan goda kundrelationer och ett nätverk på marknaden att bygga vidare på, med både mindre och större kunder. Med detta som grund kommer ditt huvudansvar vara:

 • Bygga pipeline och stänga nyförsäljning
 • Skapa starka kundrelationer på alla nivåer
 • Sälj till såväl stora företag som små och medelstora företag
 • Förstå och kommunicera dina kunders användbarhet genom att välja AddSecure-lösningar
 • Profilera och utveckla kundspecifika planer när du behöver sälja kompletta lösningar
 • Utveckla och säkra långsiktiga kundrelationer och återköp
 • Arbeta nära marknadsföring, service och support för att säkerställa en bra kundresa

Dina arbetsuppgifter

Som säljare ingår du i det nordiska säljteamet för affärsområdet Smart Transport, som främst har kunder inom transport- och åkeribranschen. I ditt dagliga arbete bokar du ofta dina egna kundmöten, Du gillar att vara ute hos kund och i rollen utvecklar du både befintliga kundrelationer och ser till att etablera nya. Du har en väletablerad produktportfölj att utgå från och du har ett eget ansvar för försäljningen inom ditt distrikt med fokus på Stockholm/ Norrköping/ Mälardalsregionen samt Dalarna/Värmland och Norrland. 

Till din hjälp har du kollegor i ett sammansvetsat säljteam och övriga kollegor såsom tekniska specialister/utvecklare för våra produkter och lösningar. Du arbetar i vårt affärs- och säljstödsystem som är väl inarbetat. Du tillhör huvudkontoret i Stockholm, men det är möjligt att bo/utgå från en annan ort.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund från produkt- och tjänsteförsäljning inom IT /teknik. Du kan omsätta dina kunskaper inom IT- och tjänsteförsäljning till att se hur AddSecures produkter och lösningar effektiviserar och förbättrar kundernas affär och hur vi kan bidra till att säkra och kostnadsreducera deras verksamheter.

Därutöver har du:

 • Examen från gymnasium
 • Ca tre till fem års erfarenhet av produkt- och tjänsteförsäljning (SaaS/Software) inom IT/teknik
 • Erfarenhet av business to business-försäljning eller inköp (B2B)
 • Erfarenhet av mjukvaruförsäljning är ett plus
 • Körkort

Du gillar att vara ute hos kund och ser att det är där det händer! Du behöver kunna resa upp till två till tre dagar i veckan.

Dina personliga egenskaper

Vi tror att du:

 • Är resultatdriven och kan uppnå dina budgetmål
 • Är en person som ”lyfter luren” och gillar att vara ute hos dina kunder
 • Arbetar självständigt men ingår gärna i ett sammanhang och i ett team
 • Har ett teknikintresse och lätt kan sätta dig in i nya tekniska produkter/lösningar
 • Har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift

Vårt erbjudande

 • Du har goda möjligheter att utvecklas och du blir en viktig del i vårt fortsatt arbete i att utveckla affären
 • Ett företag som ser medarbetarna som sin största tillgång, på riktigt och där du får kompetenta och engagerade kollegor i både Norden och övriga Europa
 • Ett starkt varumärke med en etablerad produktportfölj och kunder.

Sammanfattningsvis erbjuder vi en roll i ett företag i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med drivna kollegor som gillar att vara delaktiga och påverka verksamheten. Din roll i verksamheten innebär ansvar och stora utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett företag som fokuserar mycket på vår företagskultur och våra värderingar. Människor på AddSecure är vår största tillgång – på riktigt! För oss är det av stor vikt att bygga en företagskultur där våra medarbetare trivs och vill prestera. Våra värderingar är enkelhet, kundfokus, laganda och samarbete, och vi förväntar oss att alla som arbetar på företaget ska bidra till dessa värderingar. Skulle du vilja vara en viktig del av vår spännande resa? Då vi ser fram emot att få din ansökan och välkomnar dig till den växande AddSecure familjen.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering har AddSecure valt att samarbeta med Boxhill Recruitment. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Grevillius, telefon: 072 - 727 62 94 eller e-mail: maria.grevillius@bhill.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök med ditt CV genom att klicka på ”Ansök här”. För att följa gällande lagar angående personuppgiftshantering ber vi dig att inte skicka ansökningar via e-post, utan genom ansökningsknappen ”Ansök här”. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Om AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av förstklassiga IoT-lösningar med ett fokus på säker kritisk kommunikation och data. Mer än 100 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet- och automatisering, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och verksamhetskritiska applikationer med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och skapar affärsnytta.

De säkra och pålitliga helhetslösningarna inom affärsområdena Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue, Smart Surveillance och Smart Transport bidrar till att göra världen till en säkrare och smartare plats.

Företaget, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 880 anställda i 15 länder. AddSecure har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och har regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014.

Sökord: Account manager, Säljare, AM, fältsäljare, utesäljare, field sales, Account representative

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV