IT-tekniker till Becker Industrial Coatings i Märsta

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Har du en bakgrund som IT-tekniker? Gillar du att felsöka problem i olika grad? Då kan rollen som IT-tekniker hos Becker Industrial Coatings vara helt rätt för dig!

I rollen kommer du att arbeta brett med teknisk problemlösning i Windowsmiljö med många kontakter bland Beckers användare i såväl tillverkning som i den övriga verksamheten
. Du blir en viktig del av vårt lokala IT-team, och till din hjälp har du kollegor som kännetecknas av hjälpsamhet, vänlighet och med en förmåga att arbeta lösningsorienterat.

Om rollen
Som IT-tekniker har du användaren i fokus och primärt arbetar du med felsökning, felavhjälpning, användarstöd samt administration och installation. Vidare arbetar du med ärendehantering, dokumentering och rapportering enligt fastställda rutiner. Det lokala IT-teamet består av tre personer som stödjer vår verksamhet, både kontorets och produktionens IT. Rollen innebär en möjlighet att vara på plats ute hos användarna i verksamheten och du blir involverad i samarbeten och IT relaterade projekt tillsammans med verksamheten och ibland även med det globala IT-teamet.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter;

  • Daglig drift & övervakning
  • Användarsupport & ärendehantering
  • Administrera Active Directory och enklare administration av lokalt nätverk (trådat, wifi)
  • Underhålla & administrera operativsystem & hårdvara
  • Installation och underhåll av slutanvändarutrustning (dator, mobil och surfplattor), servrar i virtuell miljö och underhåll av programvara
  • Drift & underhåll av diverse verksamhetssystem
  • Backup/restore
  • Skapa & underhålla dokumentation för användare samt teknisk dokumentation
  • Agera tekniskt stöd till verksamheten och hantera beställningar/inköp av IT utrustning.

Rollen rapporterar till lokal IT-chef och tjänsten är placerad på Becker Industrial Coatings lokaler i Märsta.

Din bakgrund
För att framgångsrikt ta dig an rollen har du minst tre års arbetslivserfarenhet av Microsoftsystem och serveradministration. Du har arbetat med Active Directory, gruppolicys, DHCP, operativsystems- och applikationsuppgraderingar. Vi finner det meriterande ifall du har arbetat med Ivanti, Intune, VMware, Veeam, Office365, Powershell scripting eller klientsäkerhet. Du har goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska och engelska.

Som person motiveras du av att arbeta såväl självständigt som i team, men framförallt så har du ett brinnande intresse för IT och teknik. För dig förefaller det sig naturligt att lösa och förklara tekniska problem. Du besitter en god servicekänsla och med din pedagogiska förmåga delar du gärna med dig av din kunskap till andra. Din nyfikenhet och vilja att förstå verksamheten är också av stor vikt. Du är en person som ser vad som behöver göras, tar egna initiativ och ett stort ansvar för ditt jobb.

Om Becker

Becker är ett privatägt globalt färgföretag med ledande positioner inom industriell ytbehandling av metall och plast. Företaget grundades i Sverige 1865 och har mycket erfarenhet inom branschen, samtidigt som vi alltid anpassar oss till marknadens behov. Hållbarhet och innovation är viktiga delar av vår identitet. Vi har 24 produktionsanläggningar i 18 länder och betjänar många fler genom våra nätverk av säljkontor. Vi har väl förankrade värderingar i organisationen och en familjär känsla.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Becker Industrial Coatings med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se, alternativt 073-0250447.

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV