Förvaltningsansvarig för området Betala

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och driva utvecklingen inom betalaområdet som bland annat innefattar Swish och kortbetalningar? Ändrande kundbeteenden ökar behovet av snabba, säkra och mer effektiva betalningstjänster och som förvaltningsansvarig hos oss har du en viktig roll i ett team som driver bankens utvecklingsarbete på området.

Om jobbet

Stora förändringar sker inom betalaområdet, bland annat genom införandet av en ny nordisk betalningsinfrastruktur i Sverige, Norge och Finland, vilket lägger grunden för att enklare driva innovation och utveckling av nya betalprodukter och betaltjänster. Som förvaltningsansvarig ingår du i ett team som arbetar med IT-utveckling och förvaltning inom betalaområdet.

Dina arbetsuppgifter består av att ansvara för applikationerna inom området betala och driva och leda genomförandet av IT-utvecklings- och förvaltningsaktiviteter för t ex swish och kortbetalningar på både operativ och taktiskt nivå.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kravfångst tillsammans med verksamheten
  • Ta fram lösningsförslag tillsammans med teamet
  • Beställningar för vidareutveckling hos våra leverantörer
  • Initiera acceptanstester
  • Förbereda och planera produktionssättning
  • Incidenthantering

I rollen arbetar du med verksamheten och olika funktioner inom Bank IT och Länsförsäkringar AB. Vi har en outsourcad IT-miljö och du samverkar med våra leverantörer avseende både applikationer och drift. Teamets arbete leds av Förvaltningsledare IT.

Vi är mitt inne i en agil transformation där du blir en del av att forma vårt nya arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk examen såsom civilingenjör, systemvetare eller liknande. Du har en gedigen och dokumenterad erfarenhet av området Betalning och därmed har du en djup kunskap inom området. Du har en mycket god teknisk kompetens med förmåga att omsätta verksamhetens idéer i förslag till IT-lösningar. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk och kan se lösningar på problem. Du trivs i en roll där du har breda kontaktytor och du har en god samarbetsförmåga. Vi ser att du är drivande, målinriktad och ansvarstagande.

Om oss

Rollen är en specialiserad roll inom ett prioriterat område inom Länsförsäkringar Bank. Det drivs många initiativ och det finns stor utvecklingspotential. Länsförsäkringar Bank jobbar aktivt med agil transformation och mycket kommer att hända i närtid där du får vara med på en spännande resa.

Mer information och ansökan

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den april mars. Vi arbetar löpande med rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Grevillius, på telefon 072-727 62 94 eller via maria.grevillius@bhill.se.

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!

Sökord: förvaltningsansvarig, systemansvarig, application manager, maintenance responsible, payment, betala, payment specialist, Swish, finance, bank, banking

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV